Image 1
Image 2

9000 de găini au ars într-un incendiu la Unimăt

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Miercuri, 7 decembrie, la ora 06:15, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Someş ” al judeţului Satu Mare, a fost alertat să intervină la stingerea  unui incendiu izbucnit la o crescătorie de găini în localitatea Unimat, comuna Acâş, judeţul Satu Mare.

La locul intervenţiei s-au deplastat comanda ISU, 12 cadre militare cu 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, solucitandu-se şi sprijinul SVSU  Acas.

Din păcate în incendiu au ars aproximativ 9000 de găini ouătoare, potrivit proprietarului halei. 1,7 milioane lei a fost investiţia totala iar partea salvată de către pompieri  are o valoare aproximativă de 500 mii lei.

Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit la instalaţia de ventilare a halei care avea o suprafaţă de 1000 metri pătraţi.

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Povestea de succes a familiei Dräxlmaier

INVESTITORI STRĂINI ÎN SATU MARE

Povestea de succes a familiei Dräxlmaier

Dräxlmaier, una dintre primele companii străine care a recunoscut potențialul orașului Satu Mare, a devenit un exemplu strălucit de succes în industria auto și un stâlp al comunității locale. Prin crearea a mii de locuri de muncă, promovarea disciplinei și a ordinii, și implicarea semnificativă în viața socială și culturală, Dräxlmaier a contribuit la transformarea orașului Satu Mare.