Chioșcul de Ziare

Magazin online

Citiți IZ DIGITAL cu una dintre opțiunile noastre de abonament !

Informația Zilei și IZ+

digital

lunar

93,99 lei / lună

anulabil lunar

Informația Zilei și IZ+

digital

12 luni

84,99 lei / lună

dupa 12 luni 93,90 pe lună

Mini Abonament
Informația Zilei și IZ+

digital

3 luni

78,99 lei / lună

dupa 3 luni 93,90 pe lună

Descriere

Citiți unul dintre cele mai respectate ziare zilnice din Romania: ediția digitală vă este disponibilă ca e-paper clasic sau ca ediție multimedia. Cu IZ+, ai acces nerestricționat la toate articolele plătite de pe INFORMATIA-ZILEI.RO care sunt marcate cu logo-ul roșu IZ+.

 

beneficiile dvs

  • Ieftin: abonați-vă timp de 12 luni și economisiți peste 10%
  • Cuprinzător: de luni până sâmbătă ediția digitală ca hârtie electronică în aspectul original sau ca ediție multimedia cu material video și imagine suplimentar
  • În avans: ediția digitală în fiecare seară de la ora 21.00
  • Actualizat: cu acces la toate articolele exclusive IZ+ de pe INFORMATIA-ZILEI.RO, sunteți întotdeauna pe deplin informat

Detalii abonament

Acces

Odată ce ați finalizat comanda, veți avea acces direct la ziarul digital și la toate articolele plătite de pe INFORMATIA-ZILEI.RO.

Durată

Dacă doriți să continuați să citiți după expirarea termenului, nu trebuie să faceți altceva. Veți primi apoi ziarul la prețul de abonament valabil atunci și puteți anula oricând cu o perioadă de preaviz de o lună.

Dacă nu doriți să continuați să citiți după expirarea termenului, vă rugăm să ne informați cu cel puțin o săptămână înainte de data expirării.

Aveți întrebări sau aveți nevoie de ajutor?

0261 767 303 / 0361 419 219

Luni - Vineri 8.00 - 16.00