Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Activităţi artistice la Centrul social Prichindel de Ziua Femeii

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol
"Eşti în pieptul nost', mămică/Şi pe placul tuturor/Fiindcă eşti ca o furnică/Şi mereu de ajutor/ N-ai îmbătrânit, n-ai teamă!/ Zilnic tu întinereşti/La mulţi ani, iubită mamă,/Te iubesc cum mă iubeşti!".
“Eşti în pieptul nost’, mămică/Şi pe placul tuturor/Fiindcă eşti ca o furnică/Şi mereu de ajutor/ N-ai îmbătrânit, n-ai teamă!/ Zilnic tu întinereşti/La mulţi ani, iubită mamă,/Te iubesc cum mă iubeşti!”.

Ziua Internaţională a Femeii a fost sărbătorită cum nu se putea mai frumos la Centrul social Prichindel din Satu Mare. Mămici, bunici, dar şi tot personalul instituţiei de învăţământ, format doar din femei, au spus într-un glas< “La Mulţi Ani, femeie!”.
Au transmis mesajul cum au ştiut ei mai bine, cântând, recitând, acompaniaţi de voluntarii SNAC ai Liceului de Artă “Aurel Popp”, elevi îndrumaţi de profesoarele Daniela Boghian şi Bianca Cutin. Cântecelele dedicate mamelor şi cele menite să vestească sosirea primăverii au deschis sufletul participantelor spre minunata lume a copiilor, o lume plină de iubire necondiţionată. Alături de copilaşii lor, mămicile au confecţionat lalele pe care au lipit chipul copilului.
    De la marea petrecere dedicată femeilor nu a lipsit surpriza dulce, un tort gustos de care s-au bucurat atât cei mari, cât mai ales cei mici. “Mămicile noastre, ca de altfel toate mămicile din lume, trebuie să se bucure din plin de anii pe care îi trăiesc alături de copiii lor, ani unici, ani deosebit de frumoşi în care pur şi simplu văd cum cu fiecare zi care trece, copilul lor e tot mai curios, tot mai mare, tot mai isteţ”, spunea Sanda Pop, coordonatoarea centrului, în timpul activităţilor dedicate zilei de 8 Martie.
 “Eşti în pieptul nost’, mămică/Şi pe placul tuturor/Fiindcă eşti ca o furnică/Şi mereu de ajutor/ N-ai îmbătrânit, n-ai teamă!/ Zilnic tu întinereşti/La mulţi ani, iubită mamă,/Te iubesc cum mă iubeşti!”. Aşa au ales să le spună prichindeii mamelor lor de Ziua Femeii.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with