Image 1
Image 2

Actrița Cameron Diaz mai dă o șansă Hollywood-ului

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Părăsise ”cetatea filmului” fără să se mai uite înapoi. Dar iată că 2022 ne mai aduce o surpriză: revenirea lui Cameron Diaz (foto).

Blondina ajunsă la 49 de ani va putea fi revăzută, după o lungă perioadă departe de camere, într-o comedie de acțiune, ce va fi difuzată de Netflix.

Se pare că Tom Brady și Jamie Foxx au reușit să o convingă să revină la sentimente mai bune vizavi de Hollywood, iar ”Back in Action” se va numi noul film în care Diaz va juca.

Ultima oară când Cameron și Foxx au jucat împreună a fost în 2014, într-un remake ”Annie”, un musical de comedie. Acesta a fost și ultimul rol al îndrăgitei actrițe la Hollywood, după care a decis să se retragă și să spună adio platourilor de filmare.

Însă iată, la doar 8 ani distanță, același nume reușește să o convingă să revină și să filmeze pentru prima dată de când a devenit mamă.

Pentru a o convinge, Foxx a organizat o conferință telefonică în trei cu o altă persoană care cochetase cu ideea retragerii: Tom Brady. El i-ar fi spus lui Diaz: ”Am auzit că-ți cauți motive să renunți la retragere. Ei bine, eu sunt maestru la asta.” Și i-ar fi oferit câteva sfaturi.

Cameron a dat vestea și în social media: ” Jamie Foxx, doar tu m-ai fi putut convinge să mă întorc! Abia aștept! O să fie colosal”, a scris actrița pe Instagram Stories.

Regizorul producției va fi Seth Gordon. Potrivit Variety, deși detaliile legate de producție sunt ținute sub cheie, se preconizează că filmările vor începe anul acesta.
Foxx este producătorul executiv al “Back in Action”, împreună cu Datari Turner, O’Brien și Mark McNair.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

IFPLUS TAXĂ DE ABONAMENT

Europenii care folosesc aplicațiile mobile vor fi taxați din această lună

Meta (META) a anunțat că, începând cu luna noiembrie, va percepe utilizatorilor Facebook și Instagram din Europa o taxă de abonament pentru o experiență fără reclame.

This content is for IZ Plus Lunar, IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si Tiparit si PDF Lunar, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ <35, IZ PLUS ANUAL, and IZ PLUS 3 LUNI members only.
Log In Join Now