Image 1
Image 2

CARIERA CONTINUĂ

Brad Pitt nu vrea să se retragă

Actorul Hugh Laurie, protagonistul serialului de succes "Dr. House", a primit titlul de Comandor al Ordinului Imperiului Britanic, din partea prinţului moştenitor Charles de Wales, pentru serviciile aduse teatrului din regat, potrivit bbc.com.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

La 58 de ani, Brad Pitt a decis să savureze viaţa şi să-şi continue cariera, un proiect care nu are nimic de-a face cu „pensionarea”, a spus actorul la o întâlnire cu jurnaliştii, la Paris.

Într-un interviu acordat revistei GQ la sfârşitul lunii iunie, starul american a vorbit despre senzaţia de a trăi „ultima jumătate a carierei sale”. Aceste cuvinte sugerau că actorul, care şi-a făcut un nume în „Thelma and Louise” la începutul anilor ’90, s-ar pregăti să se retragă, relatează AFP, citată de Agerpres.

„Nu asta am vrut să spun…”, a spus Pitt. „Ceea ce am vrut să spun a fost că mă aflu deja în faţa ultimei etape, a ultimului sezon, iar întrebarea care se pune acum este: cum vreau să-mi petrec acest timp? În orice caz, nu are nimic de-a face cu pensionarea”, a continuat el.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

CITEȘTE ȘI:

NU-I UȘURA CALEA 

Un bărbat zgârcit nu se vede cu tine pe termen lung

De la primele întâlniri, sau după unele gesturi ale sale, un bărbat îți poate da de înțeles, cât se poate de facil, dacă se vede sau nu cu tine în viitor, dacă vede sau nu în tine o posibilă iubită.

This content is for IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ Plus Lunar, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ <35, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, and IZ+ si Tiparit si PDF Lunar members only.
Log In Join Now