Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Brice și Preda zis Gogoașă au fost puși pe liber de Olimpia

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ultimul după ce a încasat o “primă“ consistentă de la club

olimpiaDoi dintre jucătorii veniți la Olimpia la începutul sezonului, portarul Andrei Preda și fundașul Nanou Brice au fost puși pe liber de clubul sătmărean. Cu alte cuvinte au fost dați afară de Olimpia. Motivele? De natură disciplinară dacă e să ne luăm după afirmațiile lui Bogdan Andone.

Andone nu ne spune însă, deși știe, cum s-a despărțit Preda de Olimpia. Cel adus de Karda la Satu Mare, și care s-a luat la bătaie cu antrenorul de la Tărlungeni, a defilat în c..u gol prin holurile unui hotel, a pălmuit un coleg de echipă etc, a condiționat rezilierea contractului de primirea unei anumite sume de bani. Ne una mică, ci o sumă mare pe care a și încasat-o de altfel. Și a plecat cu banii în buzunar. După ce, în vară, într-un amical de pomină, Preda a fost al treilea stâlp al porții Olimpiei și a încasat 9 goluri. Evident, cu colaborarea a 2-3 “jaloane” din teren. Iar ce a urmat se știe. O demisie și alți antrenori…. Dar despre acea ispravă rușinoasă vom mai vorbi la timpul potrivit.

Despre Nanou Brice nu sunt multe de spus. A venit, s-a antrenat, a jucat… 2 minute și a plecat. Pentru că a fost la un moment nepotrivit într-un club. Două investiții păguboase pentru Olimpia.

Un alt jucător, despre care nu se mai aude nimic este Rareș Takacs. Jucătorul venit de la Cluj de un an și jumătate și care a evoluat în acest tur foarte puțin a fost trecut pe linie moartă și e trimis să se antreneze cu echipa de juniori până la expirarea contractului.

Toate acestea nu le-am aflat pe canale firești, comunicate de presă, conferințe de presă etc. De altfel, de la o vreme încoace, conferințele de presă organizate sunt plicticoase și nu aduc niciun fel de noutăți. Dovadă în acest sens este și faptul că la ultima conferință de presă Andone a avut un singur interlocutor.

Și totuși, într-o ieșire în spațiul public, dar nu la conferințe de presă, Bogdan Andone încearca să explice de ce nu prea au loc în “11”-le Olimpiei cei 3-4 tineri sătmăreni talentați, Erdei, Ciul, Kanaloș, Bura. Cică aceștia ar avea “unele lacune tactice din perioada junioratului”. Cu alte cuvinte antrenorii sătmăreni “e proști”. Nu se pricep la tactică. D-aia are Andone secunzi aduși de aiurea, pe bani mulți. Pentru că ai noștri nu (se) pricep. O jignire gravă la adresa lor.

Apropo de antrenorii sătmăreni. Oare îi cunoaște Andone pe aceștia? A vorbit măcar 10 minute, în cele 5 luni de când se află aici, cu vreun antrenor sătmărean? A fost la un meci al juniorilor? Sau la antrenamentele lor? Știe că LPS Satu Mare se află pe locul 1 în Liga Elitelor? Poate că da, dar nu-l interesează acest lucru. În schimb, un nume mare din fotbalul autohton, Ioan Ovidiu Sabău este interesat de LPS. El știe că în trupa lui Dacian Nastai sunt câțiva jucători extrem de talentați și a venit de la Cluj să-i urmărească. Și, din informațiile noastre, 3 dintre aceștia sunt deja ca și luați de Universitatea. Dar, oricum, Olimpia s-a orientat spre alte zone și va aduce la iarnă jucători din alte părți.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

7 comentarii

  1. Domnule Damian, felicitări. Acuma dacă pomeneați și de spălătoria auto pe care mi-am cumpărat-o pe banii fraierilor cu zeci de mii de euro cash, vă eram recunoscător pe viață. Că doară așa publicitate rar găsești. Încăn nu-i târziu.

  2. Un sincer bravo dl.Damian care a fost singurul jurnalist sportiv de atâta timp care semnalează dispariția lui takacs din lotul Olimpiei,un jucător bun care a muncit pt echipa și este tras pe linie moarta abuziv și mișelește deși din statistici are 2 goluri și 2 assisturi în 3 meciuri jucate!păcat pt ca sunt în echipa jucători care nici nu știu sa încalte o gheata sau sa stea în teren!

  3. Domnule Demian, se pare ca ramai la acelasi nivel, in primul rand indiferent ce ai scrie, omu ala a adus Olimpia pe locul 3 in conditiile care sunt, jucatorii vorbesc de antrenorul lor la superlativ, (inseamna ca omul are o calitate superioara fata de celebrii Tiberiu Csik sau Mircea Bolba, antrenorii satmareni care pana acum nu au avut nici o oferta de a antrena o echipa onorabila sa nu vorbim de top (de ce ?!..raspundeti voi), incercati sa bagati pe gat tinerii nostrii satmareni, nu joaca si nici nu prea o sa joace, de ce ?! Petru ca toti cei enumerati sunt jucatori talentati dar nu atat de talentati incat sa schimbe soarta unui meci, in schimb sunt foarte firavi, forta ioc, iar liga 2 din romania in momentul de fata inseamna LUPTA, si cam atat. In concluzie Domnule Demian, ma astept in calitate de jurnalist sa scrii informatii bazate pe fapte reale nu pe ce se aude prin tribune!

  4. Eu nu inteleg faptul ca daca se desface contractul de munca al unui jucator indisciplinat (este dat afara) de ce i se mai acorda si o “primă“ consistentă de la club ?. Eu mai degraba l-as penaliza adica, sa plateasca el daca a fost indisciplinat pt. prejudiciile materiale , morale si de imagine pe care le-a pricinuit clubului !. Indisciplina la Olimpia se retribuie cu prime consistente ?. (Prosti mai sunt conducatorii Olimpiei !!!)

Lasă un răspuns