Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ciucă: Asistăm la tot mai multe încercări de destabilizare a Republicii Moldova

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Aflat în vizită oficială în România, prim-ministrul Republicii Moldova, Dorin Recean a fost primit la Palatul Victoria, de premierul Nicolae Ciucă.

Premierul Ciucă Guvernul a declarat că Executivul de la Bucureşti va sprijini Republica Moldova.

 ”Vă asigur, domnule prim-ministru, de întreg sprijinul nostru în îndeplinirea măsurilor ambiţioase pe care vi le-aţi asumat în realizarea reformelor, consolidarea economiei, a rezilienţei şi securităţii statului, precum şi în avansarea parcursului european a Republicii Moldova.”, a spus premierul Ciucă.  

El a subliniat că ”asistăm la tot mai multe încercări de destabilizare a Republicii Moldova”.

 ”L-am asigurat pe omologul meu cu privire la susţinerea de neclintit a României pentru respectarea suveranităţii şi integrităţii teritoriale a Republicii Moldova în frontierele sale recunoscute la nivel internaţional. România promovează permanent, inclusiv la Bruxelles, necesitatea susţinerii Republicii Moldova pe mai multe planuri, pentru a rezista atitudinii foarte asertive a Rusiei. De altfel, România va continua să promoveze în plan european măsuri în domeniul securitar al rezilienţei, un exemplu fiind obiectivul creării unei misiuni civile a Uniunii Europene pentru Republica Moldova.„, a mai spus şeful Executivului de la Bucureşti.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns