Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Cocktailul pasiunii

Cocktailul pasiunii
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Ingrediente:

O bucată de circa 2 – 2,5 cm de ghimbir proaspăt, o linguriță de zahăr vanilat (dacă se poate pudră), 20 ml suc de lămâie proaspăt stors, 20 ml de pireu de maracuja (fructul pasiunii), un sfert de banană, 20 ml de vodcă simplă sau de vanilie, circa 150-200 ml șampanie albă, dulce, gheață.

Mod de preparare:

Se pregătește pireul din fructul pasiunii și din banană, fiecare separat, la banane se adaugă zeama de lămâie și apoi se poate amesteca. Ghimbirul se răzuiește foarte fin, apoi se pisează cu zahărul. Se adaugă pireul de fructe și se amestecă până la omogenizare. Se adaugă vodca și gheața, se toarnă totul într-un shaker și se agită energic. Se strecoară într-un pahar răcit în prealabil și se completează cu șampanie. Se poate orna cu coajă de portocală, felii de portocale sau de lămâie, cu frunze de mentă sau cu orice alte fructe proaspete care conferă băuturii un aspect cât mai apetisant.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Prăjitură de casă cu căpşuni

DESERT

Prăjitură de casă cu căpşuni

Această rețetă transformă prăjitura cu căpșuni într-un desert delicios, combinând căpșunile cu ouă, zahăr și făină pentru un gust bogat și o textură ușoară.

Budinca de griș, un desert tradițional românesc

Budinca de griș, un desert tradițional românesc

Budinca de griș, un desert tradițional românesc simplu și confortabil, este iubită pentru versatilitatea sa și asociată adesea cu dulceața de fructe de pădure, reprezentând o legătură dulce între amintirile copilăriei și bogăția naturală a României.

Degete de brânză cu usturoi

Pizza canadiană: Degete de brânză cu usturoi

 Degetele de usturoi sunt un produs alimentar popular în toată Canada Atlantic. Chiar dacă arată ca o pizza, degetele de usturoi sunt tăiate în fâșii sau degete în loc să fie tăiate în felii ca o pizza obișnuită. Felul de mâncare constă din aluat de pizza care este acoperit cu brânză, unt de usturoi și pătrunjel.