Image 1
Image 2

FOTBAL, LIGA 1

Cristi Balaj îl apără pe Istvan Kovacs după CFR – Petrolul

CFR Cluj a câştigat meciul cu Petrolul din Liga 1. Dar oaspeţii se leagă de două faze în care Istvan Kovacs nu a considerat că este penalty.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În minutul 32 al meciului, echipa cunoscută sub numele de „lupii galbeni” a solicitat acordarea unei lovituri de la 11 metri, după ce a avut loc o coliziune între jucătorul echipei Petrolul, Alexandru Musi, şi portarul echipei CFR Cluj, Răzvan Sava.

Cristi Balaj, fost arbitru român şi actual preşedinte al fostei campioane a României, a oferit o explicaţie cu privire la decizia centralului meciului, Istvan Kovacs, de a nu acorda lovitură de pedeapsă în urma incidentului din minutul 32.

Dacă se întâmplă ceva foarte clar la această fază, este jucarea mingii de către portar. După care, apare un contact întâmplător, şi vedem atacantul, care îşi lasă vârful picioarelor, ceea ce înseamnă că el nu mai are intenţia să păşească. Nici nu îşi doreşte acest lucru. În momentul în care un atacant târăşte vârful picioarelor pe sol, este clar că şi doreşte să cadă. Să vă uitaţi la vârful picioarelor lui. În momentul în care arbitrul din camera VAR sesizează că atacantul forţează şi îşi târăşte vârful picioarelor pe sol, este clar. Atacantul îşi doreşte să cadă. El refuză să încerce să păşească. Pai, joacă mingea. Portarul e normal să se deplaseze din inerţie. Nu e suliţă să se înfigă în sol. El alunecă, are acea mişcare inerentă. Nu întâmplător, fotbalul este un sport de contact”, a declarat Cristi Balaj, potrivit PrimaSport.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

CITEȘTE ȘI: