Image 1
Image 2

Cum se pot prelungi abonamentele la parcările din Satu Mare

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Autorităţile locale anunţă că eliberarea abonamentelor de parcare pentru anul 2023 va începe azi, 4 ianuarie 2023 la casieriile A.D.P. astfel:

• la casieria situată în incinta Centrului Comercial Someşul (etaj IV) de luni până vineri între orele 9:00-17:30 pentru persoanele care doresc să achiziţioneze Abonament tip Fizic, Abonament tip Juridic, Abonament tip Purtător, Abonament tip Verde, Abonament TAXI;
• online folosind aplicatia TPARK pentru persoanele care doresc să achiziţioneze Abonament tip Fizic, Abonament tip Juridic.
• la casieria situată pe str. Prahova nr. 18 (Piaţa Someş) de luni până vineri între orele 8:00-17:30 pentru persoanele care doresc prelungirea rezervării locurilor de parcare la reşedinţă
• online pe adresa https://parcari.adpsm.ro/ pentru persoanele care doresc prelungirea rezervării locurilor de parcare la reşedinţă. Prelungirea rezervării se va face DOAR până în 31 ianuarie 2023.

În cursul lunii ianuarie NU se preiau cereri noi pentru rezervarea de locuri de parcare.

De asemenea, se precizează că în luna ianuarie pe fiecare adresă de re;edinţă se prelunge;te doar un singur loc de parcare, urmând ca în luna februarie solicitanţii care nu au niciun loc de parcare să poată aplica pentru rezervarea unui loc.
Începând cu 1 martie 2023, în limita locurilor rămase disponibile, solicitanţii care deţin deja un loc de parcare şi au în proprietate sau sunt utilizatorii mai multor autovehicule vor mai putea rezerva şi alte locuri.
Tarifele pentru abonamentele de parcare precum şi pentru rezervarea de loc de parcare au rămas aceleaşi.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with