Image 1
Image 2

De 1 Decembrie, o profesoară de la CN Mihai Eminescu a fost decorată de preşedintele Klaus Iohannis (VIDEO)

POLITIC : De 1 Decembrie, o profesoară de la CN Mihai Eminescu a fost decorată de preşedintele Klaus Iohannis (VIDEO)
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Cu prilejul Zilei Naționale a României, Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat o serie de decrete de decorare.

Astfel, în semn de apreciere pentru rezultatele deosebite avute de-a lungul timpului, pentru excelența cu care a asigurat un act medical de înaltă calificare și dăruire, Președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul Național „Serviciul Credincios” în grad de Ofițer domnului profesor universitar doctor Constantinoiu Silviu, medic, Spitalul Clinic Sf. Maria din București.

De asemenea, în semn de apreciere pentru contribuția importantă în practica medicală, pentru priceperea, grija și devotamentul arătate în îngrijirea bolnavilor, Președintele României a conferit Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler doamnei profesor universitar doctor Coliță Anca, medic, manager general, Institutul Clinic Fundeni din București; domnului profesor universitar doctor Vinereanu Dragoș, medic, Spitalul Universitar de Urgență din București; doamnei profesor universitar doctor Tănase Alina Daniela, medic, director medical al Institutului Clinic Fundeni din București; domnului profesor doctor Youssef Tammam, medic, Republica Italiană; domnului profesor doctor Frigiola Alessandro, medic, Republica Italiană; domnului Lazany Gabriel, economist, manager, Spitalul Județean de Urgență Bistrița, județul Bistrița-Năsăud; domnului Poiană Constantin, economist, manager, Spitalul „Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși, județul Bacău.

Totodată, în semn de apreciere pentru profesionalismul și dăruirea puse în slujba actului educațional, contribuind în mod exemplar la formarea intelectuală și civică a tinerelor generații, Președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul „Meritul pentru Învățământ” în grad de Cavaler domnului Bita Ioan, profesor de limba franceză, Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Iași; doamnei Cozma Georgeta Ileana, profesor de limba și literatura română, Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Satu Mare; doamnei Croitoru Daniela-Ramona, profesor de istorie, Liceul „Ștefan Procopiu” din Vaslui; domnului Dudău Alexandru Cristian, director și profesor de limba latină, Colegiul Național „Gheorghe Șincai” din Cluj-Napoca; domnului Huber Ștefan, profesor de fizică, Colegiul Național „Emil Racoviță” din Cluj-Napoca; doamnei Pătrășcoiu Adnana Mihaela, profesor de limba franceză, Școala Gimnazială „Sfântu Gheorghe” din Tulcea; domnului Pracsiu Dan, profesor de informatică, Liceul Teoretic „Emil Racoviță” din Vaslui; domnului Roșan Adrian Marian, profesor universitar doctor, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Departamentul de Psihopedagogie Specială, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

VIDEO:

1 comentariu

  1. Este rusinos sa accepti o decoratiune din partea unui mincinos si fraudulos !. Impostorul asta de presedinte al vostru pe care l-ati ales a fost cel care a retras decoratia de la Symbolul Revolutiei din 1989 Tokes Laszlo fara de care NU ar fi ajuns presedinte niciodata !. Fatarnicul asta de presedinte al vostru de cate ori a fost la Cernauti ( Ucraina ) sau Voivodina respectiv, Valea Timocului (din Serbia ) ca sa se intalneasca cu comunitatea romaneasca din aceste regiuni ???.( Presedinta Ungariei Novak Katalin acum la reantoarcerea de la Kiev dupa intalnirea cu Zelensky a facut o oprire in regiunea locuita de maghiari din Ucraina pt. a se intalni cu acestia !!!) . Porcul de Bogdan Aurescu in cinstea zilei de 1 Decembrie 2022 vrea sa-i deposedeze pe moldoveni si de limba moldoveneasca !….

Lasă un răspuns