Image 1
Image 2

Deputatul Adrian Cozma: ”UDMR nu are ce să mai caute la guvernare”

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Adrian Cozma conferinta

Deputatul Adrian Cozma și președintele PNL Satu Mare, Adrian Cozma susține, printr-o postare în online, că ”UDMR nu are ce să mai caute la guvernare”.

Iată declarația acestuia:

”UDMR nu are ce să mai caute la guvernare. Liderii UDMR nu au transmis niciun fel de mesaj României, românilor de Ziua Națională. Nici măcar unul de minimă decență, un simplu la mulți ani. Nici pe pagina UDMR nu există vreun mesaj și cred că acest lucru îi descalifică. Cum poți pretinde că reprezinți o țară dacă îți arăți pe față disprețul față de ea?

De 15 martie toți de aici le adresăm maghiarilor mesaje de la mulți ani. Și o facem din respect. Nu le cerem să se bucure, deși in această țară guvernează la nivel central și local, au primari, președinți de consilii județene. UDMR are reprezentare mai mare în raport cu numărul de cetățeni de etnie maghiară fiind avantajați foarte mult de sistemul de vot și cu toate astea nu vedem o conexiune a lor cu statul român, nu vedem respect față de însemnele naționale, dimpotrivă.

Cred că trebuie să refacem formula guvernării. UDMR nu mai poate reprezenta statul român la acest nivel.”

6 comentarii

  1. Trebuie felicitat PNL-ul, pentru că ține în funcții de conducere criminali, care trimit în mormânt anual 1450 handicapați, imbecilul de la impozite-taxe locale, reține abuziv pensia unui handicapat de 88 ani, trebuie felicitați onorabili JURIȘTII A PREFECTURI, care nu răspund la plângeri, în cel mai bun caz, te trimit la tribunal, Dac B . mare dreptate spuneți, D-zeu să vă ajute.

  2. Tra-La-La…, Respectul trebuie meritat !, Tra-La-La….
    “…Cum poţi pretinde că reprezinţi o ţară daca iti…” bagi populatia in DISPERARE si NESIGURANTA si iti deservesti ” tara” intereselor straine asa cum procedeaza PNL-ul ???. Impostorul Cioroi vopsit in Papagal croncane degeaba ….. Fara UDMRai nu puteti face nimica. Alegerile se fac ca sa stim cine va guverna alaturi de UDMRai !.

  3. Foarte corect. Pana ce nu condamna provocarile nationaliste (fular cu Ungaria mare) si toate intrigile din Tusnad al “iluminatului” , geniul Carpatilor orbanviktor , nu au ce caua la Bucuresti .UDMR-FIDESZ sunt partide care nu respecta drepturile omului, libertatea presei al justitiei si fac propaganda impotriva UE.

Lasă un răspuns

Connect with