Image 1
Image 2

Elena Udrea consideră că Ponta face declarații iresponsabile când vorbește de nazism

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Liderul PMP, Elena Udrea, spune că, prin declaraţiile privind Traian Băsescu şi regimul nazist, premierul Victor Ponta „e în linia domnului Şova”, fiind „un iresponsabil care amestecă lucrurile”, care „crede că poate fi neserios, superficial, chiar şi atunci când vorbeşte despre lucruri importante”.

Elena Udrea a fost întrebată, luni, în timpul unei vizite în Bistriţa-Năsăud, despre declaraţiile premierului Victor Ponta potrivuit cărora „efectele asupra societăţii româneşti lăsate de cei 10 ani de regim Traian Băsescu sunt destul de asemănătoare cu cele lăsate de regimul nazist în Germania”.

„E în linia domnului Şova, care ştiţi ce reacţii în plan extern a declanşat cu reacţiile despre Holocaust. La fel şi domnul Ponta. N-aş putea să spun că e iresponsabil vesel, pentru că n-aş introduce niciun fel de glumă în analiza sau declaraţia mea referitoare la ce a spus domnul Ponta. Este un iresponsabil care amestecă lucrurile, crede că poate fi neserios, superficial, chiar şi atunci când vorbeşte despre lucruri importante din istorie precum nazismul. L-am mai auzit vorbind şi despre Che Guevarra… Domnul Victor Ponta este pur şi simplu periculos în lipsa lui de responsabilitate”, a declarat, corespondentului Mediafax, Elena Udrea.

Ea a adăugat că premierul „o să vadă cum e să-l bată o femeie”, la alegeri.

„Din nefericire pentru Victor Ponta, va lua bătaie de la mine şi o să vadă cum e să-l bată o femeie, pentru că nu are absolut nimic de oferit acestei ţări. Şi a avut doi ani în care putea să mă contrazică, pe mine şi pe cetăţenii care îi spun că e incapabil să facă ceva bun pentru ţara asta. Foloseşte tot felul de formulări cât mai agresive, mai atractive pentru campanie, însă vor avea impact la public exact invers decât speră. Va fi învins în turul doi al alegerilor prezidenţiale”, a spus Udrea.

Duminică, premierul Victor Ponta a declarat că va urma „o perioadă în care trebuie pur şi simplu să ne pregătim de debăsificarea societăţii româneşti”.

„Cred că efectele asupra societăţii româneşti lăsate de cei 10 ani de regim Traian Băsescu sunt destul de asemănătoare cu cele lăsate de regimul nazist în Germania”, a spus Ponta.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

CITEȘTE ȘI: