Image 1
Image 2

Filarmonica „Dinu Lipatti” vinde abonamente pentru stagiunea 2021/2022

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Concert Filarmonica

Filarmonica de Stat „Dinu Lipatti” Satu Mare pune în vânzare abonamentele pentru stagiunea de concerte 2021/2022 începând cu data de 30 august 2021.

Abonații stagiunilor anterioare și toți cei care doresc să devină noi abonați sunt așteptați la casieria filarmonicii.

Numărul de abonamente este limitat datorită măsurilor de combatere și prevenire a pandemiei Covid-19.

Noua stagiune de concerte va include în abonament minim 23 de concerte simfonice și camerale, un concert de Crăciun și unul de Anul Nou.

Prețul unui abonament este de 400 RON, iar cel redus pentru pensionari și elevi este de 200 RON.

Informaţii suplimentare la casieria instituţiei, telefon 0786-085-416.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

IFPLUSINFORMAȚIA DE DUMINICĂ

Înfințarea Casei Naționale la Satu Mare din 1935

Primăria municipiului Satu Mare a donat terenul viran din pasagiul „Dacia“. Pe acest teren va fi construit Casa Naţională, unde vor avea sediul toate Asociaţiile culturale. În această clădire va fi instalat cinematograful „Astra“ aici îşi va avea sediul Liga antirevizionistă şi redacţiile ziarelor şi revistelor româneşti din localitate.

This content is for IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ PLUS 3 LUNI, IZ PLUS ANUAL, IZ Plus Lunar, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ <35, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, and IZ+ si Tiparit si PDF Lunar members only.
Log In Join Now

REVISTA ACOLADA

Au apărut numerele 11 și 12

Cronica literară semnată de Gheorghe Grigurcu în nr. 12 al revistei este dedicată unuia din colaboratorii de bază ai „Acoladei” încă de la primul ei număr, apărut în octombrie 2007. „Activitatea infatigabilă, scrupulul observației, cultul detaliului constituie pentru Constantin Călin premisele favorabile ale unor atitudini critice.

RENAȘTEREA ITALIANA

Rolul Femeilor și Revoluția Culturală în Renaștere

În cadrul claselor de elită din Renașterea italiană, femeile beneficiau de mai multe oportunități de a atinge un nivel relativ egal cu bărbații, cel puțin în plan intelectual. Un exemplu notabil în acest sens este Lucrezia Borgia, poate cea mai faimoasă femeie a epocii datorită reflectării în presa contemporană.