Image 1
Image 2

Filarmonica revine la spectacolele din interior

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Orchestra Filarmonicii
Orchestra Filarmonicii

Porţile Filarmonicii de Stat “Dinu Lipatti” se vor deschide joi, 17 septembrie, ora 18.30. Concertul de deschidere a Stagiunii 2020-2021 aduce în atenţia publicului arii celebre din opere.

Bucuria reîntoarcerii acasă, în sala de concert, îi copleșește pe artiști. Aceștia așteaptă cu nerăbdare să vă poată încânta sufletele de pe frumoasa scenă.  Cu toate acestea tot personalul instituţiei s-a responsabilizat și respectă cu stricteţe normele de prevenire și combatere a infectării cu noul SARS-Cov2. Direcţiunea instituţiei reprezentată de Kovacs Emoke , manager general și Pitic Claudiu, director adjunct, împreună cu toţi artiștii instrumentiști s-au pregătit pentru a respecta întocmai tot ceea ce se impune.

Întreaga orchestra vă invită la concert și speră să vă bucuraţi pe deplin de frumuseţea nepreţuită a muzicii. Muzica pătrunde peste tot, chiar și prin masca de protecţie pe care publicul este obligat să o poarte pe toată durata actului artistic. Seara de operă de joi va fi una specială. Întoarcerea în sala de concert și prezenţa celor doi soliști, Silvia Sorina Munteanu, soprană și Kendi Lajos, bariton, vor crea din nou o oază în care publicul va simţi doar bucurie și liniște. Concertul va fi condus de la pupitrul dirijoral de către maestrul Janko Zsolt. Un dirijor carismatic și mereu așteptat cu drag atât de instrumentiști cât și de public. Şi în acest an, filarmonica a pregătit festivalul “Zilele Muzicale Sătmărene”. Se anunţă a fi un festival bogat. Nume celebre din ţara noastră vor fi prezente pe scena filarmonicii. Datorită măsurilor impuse anul acesta va fi un festival cu precădere naţional. Artiștii prezenţi vă vor oferi seri memorabile. Filarmonica dorește să împărtășească cu publicul său bucuria reîntoarcerii acasă precum și toate concertele ce vor urma. S-au pus în vânzare un număr limitat de abonamente datorită măsurilor de combatere și prevernire a infecţiei cu SARS-Cov2. Acestea includ un număr minim de 23 de concerte, un concert de Crăciun și unul de Anul Nou. Preţul unui abonament este de 400 RON, iar cel redus este 200 RON. Cei care doresc să își reînnoiască abonamentele și cei care doresc să cumpere un abonament sunt așteptaţi la casieria filarmonicii.

Distanţaţi și cu mască muzica tot ne unește, ne vindecă, ne dă putere. Filarmonica Dinu Lipatti vă așteaptă să spargem barierele distanţării și să ne unim spiritele și sufletele acolo unde nici un virus nu ajunge.

Filarmonica de Stat “Dinu Lipatti”

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

CITEȘTE ȘI: