Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

FOTBAL, LIGA 1: Formaţii probabile la CFR Cluj – Petrolul

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Fanii CFR-ului sunt nemulţumiţi când echipa lor preferată joacă într-o zi de luni. Dar programul îl decid cei de la LPF cu deţinătorii drepturilor de televizare.

Mai nouă se vorbeşte pe grupurile de pe facebook şi despre faptul că meciurile ”vedetă” sunt la ore târzii. Într-un fel se favorizează statul la televizor şi absenţa de pe stadion.

Altfel, Liga Profesionistă de Fotbal a analizat duelul care închide runda a 9-a din Liga 1.

În acest sezon, clujenii au obţinut cinci victorii, o remiză şi au suferit doar o înfrângere. În schimb, prahovenii sunt neînvinşi în ultimele cinci etape, având trei victorii şi două meciuri terminate la egalitate.

Cele două echipe s-au întâlnit de 24 de ori în principala competiţie internă. CFR Cluj a câştigat de 10 ori, Petrolul Ploieşti de şapte ori, iar şapte partide s-au încheiat la egalitate.

În meciurile gazdate de CFR, avem următoarele statistici: 12 partide – 6 victorii pentru CFR Cluj, 4 remize şi două succese pentru Petrolul.

Primul duel dintre cele două echipe a avut loc în ediţia 1969-1970, la Cluj, pe 2 noiembrie 1969, cu scorul de CFR – Petrolul 2-1 (marcatori Marian Popescu, Vasile Soo / Dragu Bădin; antrenori Constantin Rădulescu, respectiv Constantin Cernăianu).

Ultima victorie a Petrolului pe terenul ardelenilor s-a consemnat pe 22 martie 2015, când Petrolul a învins CFR cu scorul de 0-1.

Cea mai recentă confruntare directă din Superligă a fost şi cea cu cele mai multe goluri: pe 27 februarie 2023, Petrolul a întâlnit CFR Cluj şi a fost învinsă cu scorul de 2-5.

Mediile de vârstă ale echipelor sunt următoarele:

CFR Cluj: 25 de ani şi 10 luni.
Petrolul: 24 de ani şi o lună.
În ediţia curentă, CFR a utilizat 25 de jucători, dintre care 11 au debutat în acest sezon pe prima scenă din România.

Pe de altă parte, Petrolul s-a bazat pe 22 de fotbalişti, dintre care şase au fost titulari în toate cele opt meciuri din această stagiune.

CFR 1907 Cluj – Petrolul Ploieşti se joac luni, 18 septembrie, ora 21.30 şi va afi arbitrat de Istvan Kovacs.

Formaţii probabile:

CFR Cluj: Sava – Manea, Ajeti, Kresic, Camora – Muhar, Tachtsidis, Cvek – Otele, Bîrligea, Avounou.

Petrolul: Zima – Doua, Papp, Garutti, Ţicu – Hanca, Seto, Jair, Musi – Grozav, Petrovic.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns