Image 1
Image 2

Fundația „Castelul Erhard” în atenția oamenilor de afaceri sătmăreni

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Un important centru comercial alimentar cu sediul central în Satu Mare susține caritabil Fundația „Castelul Erhard, o fundație dedicată strict copiilor cu tulburări de spectru autist, o fundație menținută în proporție de 85% de părinții acestor copii.

Cum a luat naștere „Castelul Erhard”?

În 2011, mama unui copil diagnosticat cu sindromul Asperger a simțit pe propria piele cum este să fii neputincios. Ea a realizat că deși la noi există școli pentru oameni cu dezabilități, nu există specialiști care să se ocupe strict de copii cu sindromul Asperger.

„Pentru un părinte nu există imposibil când vrea să își vadă copilul fericit!” ne spune fondatoarea acestei instituții, Edita Enciu.

Astfel, după lungi cercetări și documentări, cursuri urmate în străinătate despre acest sindrom și despre recuperarea din acesta, în 2013 se pun bazele fundației, începând cu câțiva copii printre care și fiul dânsei. În momentul de față, fundația ajută la recuperarea a 39 de copii, prin terapie adaptată după nevoile individuale ale fiecăruia.

Mai multe informații despre activitățile Fundației „Castelul Erhard” găsiți accesând site-ul www.castelulerhard.ro și pe pagina lor de Facebook sub același nume.

În perioada iunie – august 2019 derulăm o campanie, prin care atragem atenția lumii asupra acestui sindrom, care este recuperabil.

Un copil care suferă de Asperger, se poate reabilita, se poate integra în societate, se poate recupera.

Perioada acțiunii este de 1 iunie – 31 august 2018, perioadă în care 5% din valoare vânzării a 6 produse stabilite oferim asociației Castelul Erhard.

Campania se va încheia în 15 septembire 2019. Din suma de bani adunată se va achiziționa o tablă interactivă, un instrument important de altfel pentru educarea acestor copii.

Cumpărând aceste produse din magazinele proprii și francizate contribuiți și dumneavoastră cu 5% din valoare acestora la recuperarea acestor copii.

Deasemenea, puteți ajuta acești copii virând bani în contul asociației:

RO88 BTRL RONC RT03 7703 9401 cod: CBA ASPERGER.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

CITEȘTE ȘI: