Image 1
Image 2

Horoscop (15 februarie 2023)

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)
Varsator (20 ianuarie – 20 februarie)

Ne aflăm în zodia Vărsător.

BERBEC. Pleci la drum, poate, într-o delegaţie pentru a rezolva nişte sarcini pe care numai tu le poţi duce cu bine la îndeplinire. Eşti persoana potrivită pentru a le rezolva pe toate, dar reuşita se află undeva la distanţă, deci nu se vor putea soluţiona de acasă.

TAUR. Eşti un pic mai sensibil, te simţi mai vulnerabil şi orice cuvânt nepotrivit te supără mai mult decât ar fi cazul. Lasă-ţi puţin sensibilitatea la o parte, adoptă şi tu atitudinea veselă a celor din jur, iar dacă le răspuzi şi tu pe acelaşi ton, veţi fi cu toţii mai câştigaţi.

GEMENI. Reuşeşti să descâlceşti iţele încurcate ale unei probleme care vă frământă pe toţi colegii. Eşti singurul om care poate să observe un detaliu pe care cei implicaţi l-au omis şi care ar fi putut distruge tot, iar colegii îţi apreciază sincer perspicacitatea.

RAC. Deşi apreciezi noutăţile, provocările şi lucrurile ce scot în evidenţă talentele tale, astăzi acestea nu ţi se oferă. Nu-i nicio problemă, dacă ai de făcut o muncă de rutină pune mâna şi termin-o cât mai repede, ca apoi să te poţi ocupa de ceea ce îţi place ţie.

LEU. Scapi de o povară care apăsa pe sufletul tău cu mare greutate. Erai foarte stresat, de parcă ţi-ar fi fost teamă de ceva ce nu puteai controla sau cunoaşte destul de bine, dar în sfârşit, cu ajutorul unei persoane apropiate, simţi că te-ai eliberat de acest stres.

FECIOARĂ. Ai mult de lucru, dar, deşi tu ţi-ai propus un plan, şeful îţi dă o mulţime de alte sarcini. Nu poţi renunţa la ceea ce ai început, însă nici superiorului tău nu-i poţi spune că nu ai când să le rezolvi, ca atare, va trebui să faci faţă cumva în ambele părţi.

BALANŢĂ. Trebuie să iei legătura cu reprezentanţii unei instituţii care are rol de a face lumină în afacerile tale. Poate fi un expert, un consultant financiar, sau chiar şi un medic specialist sori un profesor, dar tu eşti cel care va trebui să baţi la uşa lor şi nu invers.

SCORPION. Ceea ce pentru ceilalţi ar însemna un labirint fără cale de ieşire în care s-au rătăcit, pentru tine e doar o cotitură, care aduce o nouă perspectivă. Ai scăpat de un lucru care vedeai că nu mai aduce niciun folos şi acum te apuci de alt ceva, mai viabil.

SĂGETĂTOR. Eşti cam plictisit de monotonia cotidiană, dar nu ai cum să scapi de ea. Ţi-ar plăcea să ieşi din casă, să pleci şi tu undeva, să te mai destinzi un pic, dar tu singur ţi-ai făcut planul de lucru, deci oricât de plictisitor ar fi, tot tu va trebui să-l termini.

CAPRICORN. Dacă ai putea să-ţi faci timp să stai mai mult în compania persoanei iubite, ai avea o zi cât se poate de reuşită. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă în tot ceea ce faceţi, iar planurile pe care vi le construiţi în aceste condiţii au mari şanse de reuşită.

VĂRSĂTOR. Toată ziua eşti pe drum pentru a rezolva nişte banalităţi oficiale. Chiar dacă trebuie să obţii doar un bilet de intrare undeva, sau până la semnătura unui ministru, trebuie să parcurgi aceleaşi proceduri, dar pe tine aceste piedici nu te vor împiedica.

PEŞTI. Dialogul cu partenerul este destul de tensionat şi ajunge o scânteie oricât de mică să se declanşeze explozia. Dacă nu încercaţi să vă abţineţi de la vorbe dure sau critici, puteţi ajunge la lucruri nedorite, dar un pic de puţină atenţie va restabili uşor echilibrul.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with