Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Horoscop (2 martie 2023)

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Pesti (18 februarie - 20 martie)
Pesti (18 februarie – 20 martie)

Ne aflăm în zodia Peşti.

BERBEC. Duci tratative pentru o nouă afacere sau pentru obţinerea unui job care înseamnă o mare provocare pentru tine şi vei lupta să dobori concurenţa. Nu va fi deloc uşor, dar pregătirea îşi spune cuvântul, pentru că tu, la şcoală nu ai pierdut vremea degeaba.

TAUR. Definitivezi o situaţie pe care, demult ai vrea s-o rezolvi, dar se poate că abia acum i-a sosit rândul. Poate fi vorba de finalizarea unei negocieri, de procurarea unui obiect de valoare, sau chiar de cucerirea unei persoane, pe care o admiri de multă vreme.

GEMENI. Te caută multă lume astăzi şi te invită la diverse evenimente, sau îţi propun relaţii de afaceri, să colaboraţi la nişte lucrări. Ai tu destul de mult de lucru acum, deci nu te mai lega la cap şi cu altele, decât dacă chiar îţi face plăcere sau e ceva foarte rentabil.

RAC. Încerci să renegociezi cumva un contract, în speranţa de a obţine nişte bani în plus sau o înlesnire la achitarea unor sume. Ţi-ai ales cel mai potrivit moment pentru aceste târguieli, deci ai toate şansele să poţi obţine ce ţi-ai propus, poate chiar ceva mai mult.

LEU. Este o perioadă favorabilă studiilor, să începi un curs de specializare, sau să te înscrii la o şcoală superioară, care te va ajuta să mai progresezi pe scara ierarhică. Nu oricine poate beneficia de această şansă excelentă, ţi s-a oferit doar ţie personal, deci profită!

FECIOARĂ. Primeşti sprijin de la nişte prieteni şi faceţi împreună o echipă de buni profesionişti pentru a derula un proiect. Munca voastră e apreciată şi de ceilalţi, însă pentru voi va fi mult mai importantă satisfacţia proprie, pentru că vă va aduce multă bucurie.

BALANŢĂ. Va trebui să reglezi o situaţie delicată cu unul dintre părinţi sau la serviciu, cu un şef şi se pare că, de data aceasta amândoi veţi fi mai înţelepţi decât de obicei. Vă miraţi chiar şi voi cât de uşor găsiţi soluţia şi cât de avantajoasă va fi de ambele părţi.

SCORPION. Faci tot ce-ţi stă în putinţă pentru a finaliza cât mai repede o lucrare, iar asta te stoarce de energie. Nu e deloc urgent, nu ai termen limită, dar nu vei primi răsplata cuvenită decât atunci când totul va fi finalizat aşa cum ţi se cere, iar tu ai nevoie de bani.

SĂGETĂTOR. Îţi intră în cont o sumă apreciabilă care ţi se cuvine pentru serviciile prestate, sau în urma unor proiecte efectuate. Şeful este mulţumit de munca ta, fapt pentru care ţi-ar putea oferi chiar şi un premiu, sau ţi-ar putea propune o nouă colaborare pe viitor.

CAPRICORN. Banii care îţi intră în curând în cont nu sunt puţini, totuşi, va trebui să-i împarţi bine să-ţi acopere toate cheltuielile. Ţi-ai făcut cam multe planuri şi nu ai de gând să amâni nimic, dar ca să le poţi lua pe toate, va trebui să faci economii pe alte planuri.

VĂRSĂTOR. Apar noutăţi care-ţi trezesc interesul pentru afaceri sau studii, sau îţi găseşti un job interesant şi ai putea porni pe un drum nou. Oricât de tentantă ar fi oferta, înainte de a o accepta, gândeşte-te foarte bine, dacă merită să faci o schimbare atât de radicală.

PEŞTI. Viaţa sentimentală se află în prim plan. Indiferent că ai sau nu un partener, o persoană simpatică îţi face inima să bată mai tare. Eşti emoţionat şi abia aştepţi să o revezi, dar simpatia este reciprocă, deci probabil că va căuta şi ea o posibilitate de a vă revedea.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 17.05 Ne aflăm în zodia TAUR

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 29.09 Ne aflăm în zodia BALANȚĂ