Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Horoscop (20 martie 2023)

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ne aflăm în zodia Berbec.

BERBEC. La locul de muncă apare o situaţie complicată, pe care trebuie să o rezolvi în echipă. Această situaţie te va face să îţi apreciezi mai mult colegii şi vei înţelege cât de important este să lucrezi şi cu alţi oameni.

TAUR. Vei primi o vizită din partea unei persoane dragi, chiar la locul de muncă. Chiar dacă aveai proiecte de rezolvat, încearcă să îţi rupi puţin din timp, pentru a discuta mai multe cu persoana respectivă.

GEMENI. O durere destul de accentuată te va face să apelezi de urgenţă la medicul stomatolog. Este momentul să îţi învingi teama. Spre seară, îţi poţi oferi o recompense culinară, pentru a te face să te simţi mai bine. Evită să te plângi prea mult!

RAC. Eşti nevoit să faci nişte plăţi urgente, însă nu te descurci. Deşi ai vrea să îţi demonstrezi că eşti capabil, vei avea nevoie de ajutorul persoanei iubite. Totul va decurge conform planului, mai ales că ţi-ai luat o grijă de pe cap.

LEU. Este momentul să iei o pauză de la muncă, deoarece prea mult efort te va face să fii irascibil cu cei din jur. Un moment de relaxare te va face să te simţi mai bine, chiar dacă în sinea ta te vei gândi încontinuu la proiectele tale.

FECIOARĂ. Ţi s-a stricat ceva în casă şi deşi ţi-ai propus să te axezi doar pe muncă, este necesar să mergi în oraş pentru a cumpăra elementul ce te va scoate din impas. Cheamă un specialist să te ajute, chiar dacă te gândeai să economiseşti bani.

BALANŢĂ. În această seară trebuie să îţi etalezi abilităţile de gazdă, fiindcă te vor vizita nişte prieteni apropiaţi. Găteşte ceva senzaţional, dar ascultă şi de preferinţele lor. Laudele lor te vor face să găteşti mai des!

SCORPION.  Te-ai hotărât împreună cu partenerul să nu mai irosiţi atâţia bani pe ieşiri în oraş. De aceea, seara aceasta o veţi petrece acasă, uitându-vă la un film. Este momentul să discutaţi şi alte planuri de viitor.

SĂGETĂTOR. În bugetul tău apare o cheltuială urgentă, de care trebuie să te ocupi neapărat. Deşi ai tendinţa de a împrumuta iar bani, evită să apelezi la prieteni. Este cazul să te gândeşti la o afacere profitabilă pentru tine, deoarece nu te mai descurci aşa bine cu banii.

CAPRICORN. Simţi nevoia de o schimbare de look, chiar dacă partenerul de viaţă nu te susţine. Aminteşte-ţi că părerea ta contează şi apelează la un specialist, care îţi va oferi cea mai bună soluţie. O schimbare radical este exact ce ai nevoie!

VĂRSĂTOR. Este o zi benefică pentru a lua decizii importante, deoarece te simţi mai liniştit şi mai ancorat în realitate. Ia-ţi ceva timp liber şi analizează întreaga situaţie, pentru a nu regreta hotărârea mai târziu.

PEŞTI. Te ocupi de treburi administrative astăzi, deoarece ţi-ai luat liber de la birou. Chiar dacă tinzi să faci totul într-o zi, aminteşte-ţi că este momentul să petreci mai mult timp cu persoana iubită, pe care ai neglijat-o în ultima vreme.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 05.08 Ne aflăm în zodia LEU

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 05.09 Ne aflăm în zodia FECIOARĂ