Image 1
Image 2

Horoscop (27 decembrie 2022)

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Capricorn (21 decembrie - 20 ianuarie)
Capricorn (21 decembrie – 20 ianuarie)

Ne aflăm în zodia Capricorn.

BERBEC. Eşti mai determinat ca niciodată să renunţi la trecut. Se pare că ai fost prea dezamăgit ca să mai înaintezi cu aceleaşi persoane din trecutul tău.

TAUR. Vrei să pleci cât mai repede de la locul de muncă. Se pare că ziua de astăzi nu te-a făcut să te simţi prea bine şi nici persoanele cu care ai interacţionat.

GEMENI. Nu te mai opreşti din cumpărat diverse lucruri. În ciuda faptului că a trecut Crăciunul, tot ai de achiziţionat electrocasnice şi multe altele.

RAC. Ar trebui să te mai gândeşti şi la finanţe. În ciuda faptului că până acum ai tot cheltuit, ar trebuit să mai faci şi câteva economii.

LEU. Îţi faci griji pentru partenerul de viaţă. Se pare că acesta a devenit din ce în ce mai distant faţă de tine, iar tu simţi acest lucru tot mai mult.

FECIOARĂ. Îţi doreşti să petreci cât mai mult timp alături de persoana iubită. Se pare că în ultimul timp nu ai prea făcut-o, motiv pentru care simţi nevoia să te revanşezi.

BALANŢĂ. Trebuie să-ţi mai şi încarce bateriile. Se pare că ultima perioadă te-a cam epuizat, prin urmare, ar trebui să te mai şi odihneşti.

SCORPION.  Ar trebui să te mai ocupi şi de persoana ta. Aşadar, astăzi există şanse mari să petreci toată ziua la un salon de înfrumuseţare.

SĂGETĂTOR. Ar trebui să mai faci şi o vizită la medic. Astfel, te vei asigura că totul este în regulă şi că nu au apărut diverse probleme de sănătate.

CAPRICORN. Îţi doreşti să renunţi la obiceiurile vechi. Se pare că acestea nu îţi aduc niciun beneficiu pentru viitor sau prezent, prin urmare, a venit cazul să le laşi.

VĂRSĂTOR. Eşti din ce în ce mai axat pe muncă. În ciuda acestui fapt, superiorii par că nu îţi văd evoluţia de nicio culoare.

PEŞTI. Eşti hotărât să îţi schimbi locuinţa. Chiar dacă suntem la final de an, îţi doreşti să înaintezi acest aspect cât mai mult cu putinţă.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with