Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Horoscop (4 martie 2023)

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Pesti (18 februarie - 20 martie)
Pesti (18 februarie – 20 martie)

Ne aflăm în zodia Peşti.

BERBEC. Tonul pe care îl foloseşti în relaţia ta cu o persoană care nu se află tocmai în cea mai bună stare nu este tocmai plăcut. Puţină diplomaţie nu strică, încearcă şi tu să te adaptezi puţin la starea emoţională a partenerului tău de dialog şi vă veţi înţelege bine.

TAUR. Ai tendinţa de a compara tot ce se întâmplă, tot ce există în prezent cu amintirile tale din trecut, cu ceea ce a fost atunci, dar asta nu este cea mai bună atitudine. Timpul înfrumuseţează amintirile, le colorează iar prezentul pare cenuşiu, lipsit de strălucire.

GEMENI. Ai planuri măreţe şi ambiţii mari, însă, te supără când vezi lipsa de interes sau de încredere din partea celor din jur. Unii strâmbă din nas, dar lasă-i în pace, căci orice le-ai spune, ei ar face la fel, dar când vor vedea rezultatele şi părerea lor se va schimba.

RAC. Colegii tăi se bucură de vestea pe care le transmiţi, noutatea fiind sub toate aspectele în favoarea lor, însă, pe tine nu te încântă această situaţie. Parcă te simţi responsabil de urmările pe care tu le prevezi, dar ei nu, chiar dacă tu doar ai transmis informaţia.

LEU. Ţi-e dor de nişte prieteni aflaţi undeva departe, iar comunicarea prin mijloacele disponibile, parcă nu îţi poate alina acest sentiment. Te gândeşti foarte serios să faci în curând o călătorie la ei, dar momentan numeroasele sarcini pe care la ai nu îţi permit.

FECIOARĂ. Ispita îţi pune fidelitatea la o grea încercare astăzi. Pe tine, parcă nu te-ar deranja o mică aventură, dar ori te temi că s-ar putea afla, ori gândul că persoana în cauză s-ar putea îndrăgosti de tine (sau poate tu de ea) îţi insuflă o oarecatre reţinere.

BALANŢĂ. Din întâmplare, iese azi în calea ta persoana de care aveai nevoie să poţi rezolva o problemă. Nici nu-ţi vine să crezi, ţi se pare că ai avut un noroc incredibil, de care, la început nici nu ştii, să te bucuri sau să te îndoieşti, că ar putea fi sau nu adevărat.

SCORPION. Dacă în viaţa ta personală toate îţi merg bine, la serviciu ai o zi foarte aglomerată, fără pic de timp de răgaz. Nu-ţi vezi capul de sarcini, dar le rezolvi cum trebuie şi seara mergi acasă într-un mediu în care nu te bate nimeni la cap şi te vei putea relaxa.

SĂGETĂTOR. Joci un rol de lider într-un grup în care toţi te susţin cu încredere. Faci minuni atunci când ai adepţi care îţi apreciază capacităţile, iar dacă ai alături şi colegi care se pun şi ei la treabă când e nevoie şi fac ce trebuie, roadele apar mult mai repede.

CAPRICORN. Munceşti mult, dar cu folos, căci vezi cum proiectul tău creşte pe zi ce trece, ca bobul semănatîn sol fertil. Eşti tot mai aproape de rezultat, iar asta atrage după sine şi un câştig material, ori pe scara ierarhică ai să păşeşti pe treapta la care aspirati.

VĂRSĂTOR. Bucură-te de prezenţa persoanei iubite, căci acum doar ea ştie să te răsfeţe cu vorbele sale blânde. Dacă încă nu ai o astfel de persoană în preajma ta, pentru astăzi ţi se prevestesc şanse excelente să o întâlneşti, deci deschide-ţi bine ochii pe unde treci.

PEŞTI. Reuşeşti să păcăleşti o situaţie neplăcută, încât să iasă totul în favoarea ta. Nu te simţi vinovat, consideri că nu ai făcut niciun rău nimănui, doar ai acţionat aşa cum ţi-a stat ţie în putinţă pentru a ajunge la rezultat, căci uneori, scopul chiar scuză mijloacele.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 15.03 Ne aflăm în zodia PEȘTI

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 16.05 Ne aflăm în zodia TAUR

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 08.11 Ne aflăm în zodia SCORION