Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Sagetator (21 noiembrie - 20 decembrie)
Sagetator (21 noiembrie – 20 decembrie)

HOROSCOP Informația Zilei 07.12

Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR

BERBEC. Ți se oferă posibilitatea să te implici într-o acțiune solicitantă. Deși deții toate resursele necesare pentru a te apuca, ai emoții, dar fără nicio bază reală. Ai încredere în propria ta persoană în capacitățile tale și totul va ieși perfect!

 

TAUR. Muncești mult, dar ești foarte motivat să tragi tare, de vreme ce la capăt te așteaptă o reușită de toată frumusețea. Este șansa ta de afirmare, momentul tău de glorie, când meritele îți vor fi recunoscute și eforturile răsplătite.

 

GEMENI. Nu subestima unele împrejurări, afirmând că acestea sunt banale sau depășite. Exact în locurile pe care le cunoști cât se poate de bine sau de la oamenii pe care îi știi de-o viață poți avea parte de cele mai interesante surprize.

 

RAC. Norocul îți iese în cale exact când nici nu te-ai fi aștepta. Vei ieși cu succes dintr-un impas major deși ai fi fost tentat să-ți accepți eșecul. Nu ești un ghinionist, deci nu dezaprecia propria ta capacitate de a depăși momentul critic.

 

LEU. Deși ideile voastre pot fi aceleași, modul de exprimare diferă de la un sex la altul. Deci chiar dacă partenerul spune alt ceva decât ceea ce vrei să auzi tu, caută-i esența, poate, doar cuvintele diferă, dar gândurile sunt identice.

 

FECIOARĂ. Ești prins într-o activitate de rutină pe care o faci parcă mecanic și de care, poate te-ai cam și plictisit deja. Totuși, nu e totdeauna așa, sunt și zile care aduc noutăți, dar pentru asta tot tu trebuie să le rezolvi și pe cele monotone.

 

BALANȚĂ. Îți mai lipsește un document pentru a trece la etapa următoare a unei afaceri. Nu te aștepta ca toate să meargă ca pe roate, dar sacrificând un pic de timp și de energie vei obține relativ ușor actul necesar să mergi mai departe.

 

SCORPION. Ți se prevestesc niște întâlniri cu persoane plăcute, a căror companie o preferi, pentru că te încarcă de energie pozitivă. Glumele nu vor lipsi, buna dispoziție e la ea acasă, încât se creează o adevărată atmosferă de petrecere.

 

SĂGETĂTOR. Apare o piedică, care nu te lasă să te apropii de scopul pe care ți l-ai propus. Însă, pentru o fire hotărâtă, ca tine, acest de hop nu constituie niciodată un impediment major, rezolvi problema, una-două și mergi mai departe.

 

CAPRICORN. Dacă ai reușit să aduni niște bani în contul tău, ai toate șansele să obții ceea ce-ți dorești. Că e vorba de un obiect mult dorit, sau de o poziție superioară într-un grup, te simți mai sigur pe tine atunci când știi că ai un ban în buzunar.

 

VĂRSĂTOR. Ești emoționat pentru că intri în contact cu un grup mai mare de oameni. Însă, când vei vedea ce bine te primesc tovarășii tăi și ce bine te descurci în compania lor, vei scăpa de temerile inițiale și vei deveni unul de-al lor.

 

PEȘTI. Nimerești într-un mediu unde legea și ierarhia își spune cuvântul. Nu te poți împotrivi cu ceea ce ți se spune, dar norocul tău e, că nici nu cauți. Îți place și ție ca toate să meargă așa cum trebuie, deci nu te opui cu niciun ordin.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 15.10 Ne aflăm în zodia BALANŢĂ

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 19.04 Ne aflăm în zodia TAUR