Image 1
Image 2

Horoscop (6 februarie 2023)

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)
Varsator (20 ianuarie – 20 februarie)

Ne aflăm în zodia Vărsător.

BERBEC. Ar trebui să ai mai multă încredere în forţele proprii. Poate că acea idee genială la care te tot gânde;ti nu a devenit de succes pentru că nu a fost încă implementată. Ai atât de multe planuri în cap, încât nu mai reu;e;ti să le dai formă niciunuia.

TAUR. ~ţi vei aduce aminte de cineva drag care nu se mai află în viaţa ta, iar dorul îţi va inunda sufletul de tristeţe. Chiar dacă despărţirea a fost una dureroasă, trebuie să înveţi să mergi mai departe.

GEMENI. Nu uita că drumul către vârf începe cu un singur pas. Important este să îl faci şi să nu dai înapoi atunci când vezi că lucrurile încep să devină nesigure. Mergi înainte pe drumul tău şi totul va fi bine.

RAC. În orice tip de conflict pe care îl puteţi avea astăzi încearcă să te concentrezi asupra faptelor şi cifrelor situaţiei disponibile, nu pe emoţiile pe care ea le stârneşte. Nu poţi întotdeauna să te gândeşti la lucruri doar legat de modul în care te fac să te simţi.

LEU. Luni e zi de răspuns la mailuri şi de pus la punct ultimele detalii pentru săptămâna care tocmai începe. Pe seară, însă, vă veţi relaxa cu un pahar de vin roşu pe care îl meriţi din plin.

FECIOARĂ. Dacă te simţi combativ la începutul zilei, nu presupune că acest sentiment va dura întreaga zi. Poţi fi descurajat cu uşurinţă. Dacă vei fi de acord cu un compromis, vei înceta să mai simţi nevoia să lupţi. Nu poţi avea tot ce vrei tot timpul.

BALANŢĂ. Ţi-ar prinde bine câteva sesiuni de yoga sau de meditaţie prin intermediul căreia să-ţi controlezi emoţiile şi să înveţe să fi în echilibru cu tine însăţi.

SCORPION.  Cu tine nu mai e de glumă. Promiţi marea cu sarea şi niciodată nu te ţii de cuvânt. Ai grijă, deoarece un astfel de comportament nu îţi poate aduce decât energii negative în jurul tău.

SĂGETĂTOR. Să dai dovadă de mai multă prudenţă mai ales în privinţa siguranţei financiare. Nu oferi nimănui date despre contul tău şi sub nicio formă nu răspund la mesajele anonime care îţi sunt trimise.

CAPRICORN. Una dintre relaţiile tale personale s-ar putea transforma într-o relaţie de afaceri, iar acesta este un lucru foarte bun pentru amândoi. Fiecare aveţi obiective clare, iar comunicarea este suficient de sănătoasă între voi pentru a vă permite să vă ocupaţi de muncă, precum şi de celălalt. Aceasta este o zi cu potenţial mare pentru amândoi.

VĂRSĂTOR. Vei avea o surpriză neplăcută din partea unui prieten, care se dovedeşte a fi altcineva decât credeai. Asta te va marca pentru tot restul zilei.

PEŞTI. Ai şansa să te îndrăgoste;ti astăzi. Analizezi cu atenţie propunerile pe care le primeşti şi este posibil ca o persoană specială să-ţi dea lumea peste cap.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with