Image 1
Image 2

Horoscop Informaţia Zilei

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ne aflăm în zodia Gemeni.

BERBEC. Dacă legea intervine în afacerile tale va fi cam greu să duci la bun sfârşit ceea ce ţi-ai propus să faci. Nu poţi lucra mereu aşa cum vrei tu, iar acum simţi că eşti tras în spate de regulile impuse de sus, de interdicţii banale, dar frustrante. Există portiţă! Caut-o!

TAUR. Te pregăteşti intens de un moment important în cariera ta, care va avea loc, probabil, ceva mai târziu decât cum te-ai aşteptat. Nu poţi fi superficial, căci ştii bine că reuşita depinde de timpul şi de energia pe care o investeşti, deci nu te poţi juca cu aşa ceva.

GEMENI. Un succes de care ai avut parte mai demultişor are şi acum ecouri în activitatea ta profesională şi-ţi poate fi de folos şi de data aceasta. Soluţia la problemele actuale le vei găsi ascunsă undeva printre amintiri, deci aruncă rapid o privire prin trecut şi ai s-o afli!

RAC. Scapi de o grijă care te-a făcut să stai ca pe ghimpi o bună bucată de vreme. Răspunsul mult aşteptat, informaţia căutată sau persoana competentă, apare exact la momentul potrivit şi poţi merge mai departe. Acum ai tot ce e necesar să-ţi realizezi proiectul visat.

LEU. Ai ceva pe suflet şi simţi nevoia să-i povesteşti cuiva, dar alege-ţi bine confidentul, nu da oricui încredere. Unii ar putea să se folosească de secretele sau de slăbiciunile tale şi să descoperi că ţi-ai împărtăşit cele mai intime aspecte ale vieţii cu cineva cine nu merita.

FECIOARĂ. Gelozia nu e un bun sfătuitor, te face să uiţi de lucrurile frumoase ale vieţii de cuplu, copleşit doar de aspectele care nu-ţi plac. Îl bănuieşti pe partenerul tău de fapte pe care nu le-a comis şi ai tendinţa de a-l pândi, iar asta va induce tensiune între voi.

BALANŢĂ. Te-ai certat cândva cu nişte colegi privind rezultatele previzibile ale unei activităţi, cu toate că atunci încă nici tu nu erai sigur pe tine. Acum văd şi ei că ai avut dreptate, şi-au cerut scuze, deci ar fi bine să mai acorzi o şansă bunei voastre colaborări.

SCORPION. Îţi vine o idee extrem de utilă, nu doar ţie, ci şi pentru alţii. Încerci să o spui şi altora, căci este prea bună ca să o ţii doar pentru tine, dar poţi fii sigur că încă şi aşa se vor găsi invidioşi, gata să-ţi întoarcă vorbele pe dos, dar spre dezamăgirea lor, nu au cum.

SĂGETĂTOR. Eşti mulţumit de rezultatele unei colaborări în care ai jucat şi tu un rol, nu tocmai cel mai important, dar poţi spune că s-a ajuns aici şi datorită ţie. Nu exagera totuşi cu lauda de sine, pentru că ceilalţi din echipă au muncit cot la cot şi s-ar putea simţi jigniţi.

CAPRICORN. Nu şti cum să reacţionezi faţă de o persoană care iese în calea ta, căci sentimentele pe care ţi le inspiră sunt diametral opuse, simultan. Vezi foarte multe aspecte care îţi plac la el, dar poate tocmai simpatia exagerată te îndeamnă la o oarecare reţinere.

VĂRSĂTOR. Te gândeşti la o afacere rentabilă în care eşti gata să investeşti mulţi bani, timp şi energie. Ia-ţi lângă tine un asociat, pentru că tu totdeauna ai nevoie de cineva cine să-ţi fie alături, dar trebuie să ştie şi el că în această situaţie pe tine doar banii te motivează.

PEŞTI. Nu te baza pe sprijinul altora, căci cei dispuşi să te ajute, chiar dacă sunt foarte bine pergătiţi şi au cele mai bune intenţii, ai şanse să strice ceva. Iar după fac vreo gafă de proporţii, vei avea mai multe de reparat decât dacă ai fi lucrat singur, de la bun început.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with