Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

HOROSCOP: Racii se gândesc de pe acum la evenimente importante (11 septembrie 2023)

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Fecioara(21 august - 20 septembrie)
Fecioara(21 august – 20 septembrie)

Ne aflăm în zodia Fecioară.

BERBEC. Ai câştig de cauză într-o dispută cu cei care caută, cu toată puterea să te contrazică. Ai argumente solide şi nu te laşi doborât de o idee diferită de a ta ci, cu deplină stăpânire de sine, cumpătat şi cu încredere în forţele proprii îţi expui punctul de vedere.

TAUR. Toate merg bine, iar asta este un stimulent perfect pentru a-ţi vedea scopul atins, fără să ţii cont de piedicile pe care le-ai întâmpinat pe parcurs. Succesul te face să ţinteşti şi mai sus şi reuşitele din ultimul timp sunt ca o trambulină spre ni;te ţeluri şi mai măteţe.

GEMENI. Eşti obsedat de o problemă căreia nu i-a dat încă nimeni, nicicum de capăt, iar tu cauţi o soluţie eficientă. Din discuţia pe care ai avut-o cu o persoană cu o experienţă mai bogată poţi extrage o concluzie folositoare, pe care ar fi bine să o foloseşti chiar azi.

RAC. Te gândeşti de pe acum la un eveniment important, care este planificat să aibă loc cândva, mai tărziu, însă tu nu vrei să laşi nimic la voia întâmplării. Începi să pregăteşti din timp tot ce trebuie, cu lux de amănunte şi eşti mulţumit de felul cum se clădesc toate.

LEU. Dacă simţi o oarecare atracţie faţă de o persoană, nu sta să aştepţi ca acel cineva să-şi dea seama de sentimentele tale, pentru că uneori este nevoie şi de un pic de iniţiativă şi din partea ta. Fă tu acum primul pas şi atrage-i cumva atenţia dacă vrei să te remarce.

FECIOARĂ. Fii foarte cumpătat în tot ceea ce ai de gând să faci astăzi, să nu porneşti cu stângul noua ta acţiune în care vrei să te implici. Cu cât deţii mai multe informaţii şi cu cât sunt acestea mai precise cu atât poţi fi mai sigur de ceea ce ai de gând să realizezi.

BALANŢĂ. În călătoriile pe care le ai de făcut azi – mâine pot să apară situaţii neprevăzute care-ţi modifică planurile. Să nu trebuie să-ţi imaginezi imediat cine ştie ce lucruri neplăcute, dimpotrivă, dar poţi pierde vremea în locuri dragi, la care nici nu te-ai fi gândit.

SCORPION. Chiar dacă aştepţi ceva mai deosebit, astăzi nu vei avea parte de aşa ceva. Nu fi nemulţumit, bucură-te că măcar e linişte şi totul este calm în jurul tău, starea perfectă pentru a te relaxa şi pentru a te detaşa de agitaţia prin care ai trecut în ultima vreme.

SĂGETĂTOR. Nu te poţi elibera de o amintire neplăcută care revine iar şi iar. Ai mai avut ocazia să remediezi ceea ce a stat la originea acesteia, dar nu ai făcut încă acest pas, însă acum, în sfârşit eşti pregătit şi vei reuşi să scapi de acest bagaj de emoţii negative.

CAPRICORN. Pe cât eşti tu de entuziast şi plin de energie, pe atât de dezinteresaţi, sau poate chiar demotivaţi sunt colegii tăi de muncă. Încearcă să-i mobilizezi puţin, să-i mai atragi cumva şi pe ei spre scopul vostru comun, căci împreună veţi finaliza mai repede.

VĂRSĂTOR. Deşi tu eşti într-o pasă bună şi ai avea chef de distracţie, nu ai o companie potrivită. Eşti înconjurat de nişte oameni tăcuţi, dornici de linişte, iar buna ta dispoziţie şi lucruri mai vesele nu fac parte din programul pe care ei îşi doresc pentru ziua aceasta.

PEŞTI. Evenimentele din zilele trecute ţi-au readus cheful de viaţă şi de relaxare, dar mai lipsesc câteva lucruri în acest scop. Nu ai unde, şi nu ai cu cine te distra astăzi, iar neavând nimic interesant în program, te apuci de învăţat, de citit câte ceva cu tentă profesională.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informaţia Zilei 29.06 Ne aflăm în zodia RAC

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informatia Zilei 14.05 Ne aflam in zodia TAUR