Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

HOROSCOP: Săgetătorii simt presiune în familie (7 septembrie 2023)

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Fecioara(21 august - 20 septembrie)
Fecioara(21 august – 20 septembrie)

Ne aflăm în zodia Fecioară.

BERBEC: Te simti mai energic ca niciodată. Cu toate acestea, observi încă de la primele ore ale dimineţii, faptul că este o zi cu un ritm mai lent decât te aşteptai. Acest aspect îţi va da puţine bătăi de cap, ţinând cont că tot ce-ţi doreşti să faci este să rezolvi lucrurile rapid.

TAUR: Îti doresc să ai parte şi de relaxare. Astăzi este o zi numai bună pentru a petrece timp de calitate alături de cei dragi. Bucură-te de discuţiile pe care le vei avea cu aceştia, pentru că vei trage învăţăminte de neuitat.

GEMENI: Ai tendinţa de a se simţi copleşiţ de responsabilităţile pe care le ai la locul de muncă. Se pare că ar trebui să îţi faci o listă pentru a le prioritiza. Astfel, vei reuşi să le rezolvi pe toate, în timp util şi exact aşa cum ai nevoie.

RAC: Iti doresti să faci schimb de idei cu partenerii de afaceri. Se anunţă o şedinţă importantă la care vei participa. Lasă fricile deoparte şi axează-te pe scopul tău de a reuşi, indiferent de gândurile pe care le ai pe moment.

LEU: Poi avea parte de dezamăgiri în această zi. Indiferent de faptul că este vorba despre planul profesional sau despre cel personal, se pare că anumite persoane nu se ridică la nivelul aşteptărilor pe care tu le ai. Încearcă să nu te mai încrezi în oameni atât de uşor.

FECIOARĂ: Vei întâmpina noi confruntări. Se pare că partenerii, indiferent de faptul că este vorba de cei de la locul de muncă sau cei din viaţa de zi cu zi, deschid subiecte mai vechi cu care nu eşti de acord. Ar trebui totuşi să găsiţi o cale de mijloc.

BALAN|Ă: Ar trebui să acorzi mai multă atenţie planului profesional. Se pare că există şanse destul de mari ca astăzi să apară anumite probleme, la care chiar nu te aşteptai. Cu puţină bunăvoinţă, vei reuşi să le rezolvi mai repede decât credeai.

SCORPION: E;ti afectaţi de faptul că cei dragi se află la mare distanţă de ei. Cu toate acestea, ai putea să îţi rezervi măcar un week-end pentru a-i vizita. Petrece timp şi alături de prieteni, pentru că pot exista schimbări esenţiale în viaţa lor.

SĂGETĂTOR: Simţi o tensiune în familie. Se pare că nu ţi-ai dorit deloc acest lucru, motiv pentru care vei face tot posibilul să schimbi atmosfera din jur. Surprinde-i pe cei dragi cu gesturi mici care vor face diferenţa şi le va aduce un zâmbet pe buze.

CAPRICORN: E;ti îngrijoraţ cu privire la starea ta de sănătate. Se pare că oboseşti cam des în ultima vreme din cauza efortului excesiv pe care l-ai depus la locul de muncă. Dacă vei apela la odihnă, vor dispărea automat şi aceste griji.

VĂRSĂTOR: Ar trebui să priveşti ideile pe care le ai şi din mod realist. Chiar dacă îţi doreşti mult să reuşeşti pe plan profesional, nu întotdeauna vei reuşi exact atunci când îţi doreşti. Cu toate acestea, trebuie să ţii cont de faptul că totul se întâmplă cu un motiv.

PEŞTI: Te-ai săturat să auzi în stânga şi în dreapta doar vorbe, dar fapte deloc. Ai nevoie de persoane în jurul tău, care să îţi demonstreze în fiecare clipă că tu contezi pentru ei. A venit momentul să faci anumite selecţii în ceea ce priveşte anturajul apropiat.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 22.12 Ne aflăm în zodia CAPRICORN

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 14.03 Ne aflăm în zodia PEȘTI

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 29.08 Ne aflăm în zodia FECIOARĂ