Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Imigranti răniţi în Ungaria, după ce camioneta condusă de un român s-a răsturnat

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Zece imigranţi au fost răniţi vineri, după ce o camionetă condusă de un român, suspectat de trafic de imigranţi, s-a răsturnat pe autostrada M5, în vestul Ungariei, a anunţat poliţia ungară într-un comunicat pe site, relatează Reuters online.

Poliţia a găsit cel puţin 18 imigranţi sirieni – dintre care zece erau răniţi – lângă autostradă, în noaptea de joi spre vineri.

Aceştia probabil se aflau în camionetă la momentul accidentului, în timp ce vehiculul se îndrepta către Budapesta, se arată în comunicat, citat de Mediafax.

Cei zece sirieni răniţi au fost conduşi la spital, pentru a primi îngrijiri.

Presa scrie că şoferul român a fost arestat.

Pe de altă parte, Poliţia austriacă îl caută în România pe liderul grupării de traficanţi responsabil pentru camionul groazei. Se pare că poliţia austriacă confirmă faptul că gruparea de traficanţi este formată din patru persoane. Potrivit noilor informaţii, şoferul şi proprietarul vehiculului era un cetăţean cu origini libaneze.

Au apărut şi noi informaţii despre victime, mai precis numărul lor a crescut la 71. În camion se aflau 59 de bărbaţi, opt femei şi patru copii.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns