Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

În Satu Mare nu va curge apă timp de câteva ore! Anunţul Apaserv

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Apaserv Satu Mare S.A. execută lucrări de racordare a generatorului de la Uzina de apă Mărtineşti, care necesită scoaterea de sub tensiune şi întreruperea parţială a furnizării apei potabile pe timpul lucrărilor.

Pentru a crea cât mai puţin disconfort, conducerea Apaserv Satu Mare a cerut firmei care va executa lucrarea să lucreze noaptea. Astfel, întrerupea furnizării apei potabile va avea loc în data de 16.03.2023, pe timpul nopţii (de miercuri spre joi), între orele 0:20-3:00, în municipiul Satu Mare şi localităţile adiacente.
Lucrările de racordare la generator sunt parte a unui proiect finanţat din fonduri europene privind dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Satu Mare.

În urma intervenţiei este posibil ca presiunea apei să fie scăzută pentru o scurtă perioadă de timp şi să existe impurităţi.

“Apaserv Satu Mare cere scuze consumatorilor pentru inconvenienţe şi vă rugăm să vă faceţi stocurile necesare de apă. Vă mulţumim pentru înţelegere!”, este anunţul companiei

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with