Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

INTERNAŢIONAL: Trenul neobişnuit de lent ales de Kim Jong Un pentru a ajunge în Rusia

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Trenul lui Kim a atins viteze de maxim 60 de kilometri
Trenul lui Kim a atins viteze de maxim 60 de kilometri

Liderul Coreei de Nord a ales un mijloc de locomoţie cât se poate de neobişnuit pentru un lider de talia sa, pentru a ajunge în Rusia, la discuţiile cu Vladimir Putin. Este vorba despre un tren care a circulat cu maxim 60 de kilometri la oră, însă a avut alte puncte forte, precum blindajul bine pus la punct şi luxul orbitor, gata să-l mulţumească pe Kim Jong Un.

Vagoanele sunt vopsite în verde şi galben la exterior. Filmările din interior arată vagoane albe lucioase, cu mese lungi pentru sesiuni de informare şi monitoare cu ecran plat. Alte imagini arată încăperi cu fotolii din piele roşie.

 

Mijlocul de deplasare nu a fost ales întâmplător, ci special pentru prima vizită pe care liderul nord-coreean o face în afara ţării, în ultimii 4 ani.

 

Kim a ieşit rar din Coreea de Nord de când şi-a asumat conducerea ţării, după moartea tatălui său, în 2011. Coreea de Nord s-a izolat şi mai mult în timpul pandemiei de coronavirus. Când diplomaţii ruşi au plecat din Coreea de Nord, în 2021, au trecut graniţa tot cu trenul.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns