Image 1
Image 2

Învăţător, acuzat că ar fi lovit cu băţul peste mâini un elev, pentru că nu ştia tabla înmulţirii

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Un învăţător din cadrul şcolii din Protopopeşti, judeţul Vaslui, este subiectul unei anchete demarate de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Vaslui. Potrivit publicaţiei Vremea Nouă, bărbatul de 61 de ani a fost acuzat că ar fi lovit cu băţul peste mâini un elev în vârstă de 7 ani, pe motiv că nu ar fi ştiut tabla înmulţirii.

Cazul a ajuns în atenţia autorităţilor după ce părinţii minorului ar fi scris, în mediul on-line, cele întâmplate la şcoală. “Deocamdată, la şcoala din Protopopeşti s-au deplasat doi colegi din cadrul Inspectoratului Şcolar şi un consilier. Se fac cercetări pentru a se stabili, cu exactitate, ce s-a întâmplat. În funcţie de rezultate, se vor lua toate măsurile ce se impun în astfel de cazuri», a declarat inspectorul general al ISJ Vaslui. La această oră, ancheta este în plină desfăşurare, precizează jurnaliştii de la Vremea Nouă.

„O echipă formată din doi inspectori din cadrul instituţiei s-a deplasat la şcoala respectivă, pentru a efectua verificări cu privire la aspectele semnalate. Vom reveni cu un punct de vedere, în funcţie de rezultatele acestor verificări”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IŞJ Vaslui.

Potrivit AGERPRES, până la această dată nu a fost înregistrată o plângere la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vaslui cu privire la acest caz.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with