Image 1
Image 2

Liceul Teoretic Carei, pe locul 4 la Faza Finală ONSS la fotbal băieţi U18

Oficialitati la Carei
Liceul Teoretic Carei, pe locul 4 la Faza Finală ONSS la fotbal băieţi U18
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Liceul Teoretic Carei, pe locul 4 la Faza Finală ONSS la fotbal băieţi U18


În finala mică, careienii au pierdut cu LPS Helmut Duckadam din Clinceni

Zilele trecute, echipa Liceului Teoretic Carei a participat la Faza Finală a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la fotbal băieţi U18, adică clasele 10-12. Careienii au ajuns la baza sportivă “Aripi” din Argeş după ce au câştigat faza judeţeană şi zonală.

La Faza Finală, sătmărenii au câştigat meciurile cu Liceul Teoretic Ştefan cel Mare Râmnicu Sărat din Buzău, şi Liceul cu Program Sportiv Banatul din Timişoara, iar apoi au pierdut cu LPS Botoşani. În acest fel, echipa antrenată de Răzvan Nintaş s-a calificat în finala mică care s-a disputat miercuri. Adversarul careienilor a fost LPS Helmut Duckadam Clinceni. Echipa din urmă a reuşit să câştige meciul la limită, scor 1, astfel că LT Carei a încheiat faza finală pe locul 4.

Liceul Teoretic Carei obţine locul IV pe ţara la fotbal U 18 ONSS – ISF dupa o finala pierdută cu 0-1 în compania LPS “Helmut Duckadam” Clinceni. A fost o experienţa benefică şi un rezultat frumos obţinut de băieţi în condiţii “speciale”. Nu e puţin lucru ca reprezentanta unui orăşel micuţ ca şi Careiul să fie între primele patru din ţară având în vedere că la această competiţie au participat în acest an peste 12.000 de elevi. Bravo, băieţi, suntem mândri de voi!”, a scris Răzvan Nintaş pe pagina sa de facebook.

LT Carei: Menesi Alex, Bîrle Teodor, Kern Raul, Benze Devon, Tempfli Patrik, Murvai Martin, Haller Dominik, Szenasi Mark, Varkuti Bence, Herman Erik, Negreanu Răzvan, Schnebil Edwin. Antrenor: prof. Răzvan Nintaş.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with