Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Lindsay Lohan a anunţat că este însărcinată

„Suntem binecuvântaţi şi entuziasmaţi!", a scris actriţa pe pagina sa de Instagram, în data de 14 martie, alături de o fotografie cu un body de bebeluş pe care scrie: „Vin curând".
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

 

 

Vedeta americană Lindsay Lohan a anunţat că este însărcinată cu primul ei copil, informează Today.com.

 

 

„Suntem binecuvântaţi şi entuziasmaţi!”, a scris actriţa pe pagina sa de Instagram, în data de 14 martie, alături de o fotografie cu un body de bebeluş pe care scrie: „Vin curând”.

 

 

Un reprezentant al actriţei a confirmat pentru NBC News că vedeta este însărcinată.
Lohan, în vârstă de 36 de ani, a dezvăluit în iulie anul trecut că ea şi Bader Shammas s-au căsătorit, după ce se logodiseră în noiembrie 2021. Cei doi locuiesc în Dubai.

 

 

“Sunt cea mai norocoasă femeie din lume”, scria la acel moment vedeta din “Mean Girls” pe Instagram, însoţindu-şi cuvintele de o poză în care apar ea şi Bader zâmbind.

 

 

“Tu m-ai găsit şi ai ştiut că vreau să găsesc fericirea şi harul, toate în acelaşi timp. Sunt uluită că eşti soţul meu. Viaţa mea şi totul pentru mine. Fiecare femeie ar trebui să se simtă aşa în fiecare zi”, a adăugat Lohan, dezvăluind prin această postare că Bader Shammas a devenit soţul ei.

 

 

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

AUSTRIA

Casa lui Adolf Hitler va deveni secţie de poliţie

După un anunţ controversat al Ministerului de Interne, clădirea în care a copilărit Adolf Hitler, devenită între timp monument istoric, se va transforma într-o secţie de poliţie. Guvernul austriac a reuşit să stârnească multe valuri de nemulţumiri, dar cu toate acestea lucrările vor demara în 2 octombrie.