Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Munteanu, Schwarckopf și Miron vin de la Luceafărul la Olimpia

Mircea Bolba
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Iar Mircea Bolba va antrena echipa de cadeți a clubului

Olimpia la antrenament
Olimpia la antrenament

    Conducerea Olimpiei dă ca probabilă aducerea la echipă a lui Munteanu și Schwarckopf, doi jucători care au mai evoluat la Satu Mare. Cei doi, legitimați acum la divizionara B Luceafărul Oradea revin la Satu Mare după trei ani, după ce echipa bihoreană a anunțat că se retrage din Liga II-a.

Sau, după cum s-a auzit ieri, fuzionează cu FC Bihor. Acestora li se adaugă și portarul Miron, care a jucat la Olimpia în sezonul trecut, fiind împrumutat și el de la Luceafărul. Tratativele cu cei trei jucători, cu toții sătmăreni, sunt destul de avansate și este o chestiune de zile ca ei să semneze cu Olimpia. Oricum, ei au și efectuat o parte din antrenamentele conduse de Tiberiu Csik. Foarte aproape de finalizare sunt discuțiile cu Vlad Bujor, atacantul sătmărean  dându-și acordul pentru a juca pentru gruparea sătmăreană doar prima parte a campionatului. El vine la Olimpia din postura de jucător liber. Legitimările celor patru jucători ar aduce un plus de valoare și experiență Olimpiei, calități absolut necesare având în vedere că formația sătmăreană va evolua într-un eșalon superior.

Mircea Bolba antrenor la a doua echipă a Olimpiei

Mircea Bolba
Mircea Bolba

Alături de cei de mai sus, un alt “transfer”, foarte important după părerea noastră, este cel al lui Mircea Bolba. Fostul jucător și antrenor al grupării sătmărene revine la Olimpia după ce vreme de câțiva ani a antrenat pe la Șimleu, Dej, Turda, Ungaria, Orașu Nou, Cărășeu. O reparație morală pentru Bolba, unul din marii jucători ai Olimpiei și un antrenor cu foarte bune rezultate care a condus formația sătmăreană chiar și când evolua în Divizia A. Bolba va antrena echipa de cadeți a Olimpiei, echipă care va activa în Liga a IV-a. Sarcina lui este de a  pregăti tineri jucători și de a-i promova pe cei mai buni la prima echipă. Simultan, Mircea Bolba va pregăti și una de echipele de copii din cadrul clubului.

Altfel, sâmbătă, cei peste 30 de jucători care participă la antrenamentele Olimpiei, vor fi împărțiți în două echipe care vor disputa un joc școală, pe stadionul Someșul, probabil de la ora 10.30.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns