Image 1
Image 2

Nuclearelectrica vrea să vândă electricitate de 65,9 milioane de lei

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Producătorul de energie de stat Nuclearelectrica a scos la vânzare o cantitate de electricitate de aproape 397.530 de MWh, la un preț minim de 166 de lei pe MWh, potrivit site-ului OPCOM.

Oferta a fost depusă pe Platforma Centralizată a Contractelor Bilaterale, administrată de bursa de specialitate OPCOM.
Compania a împărțit energia scoasă la vânzare în 11 pachete.

Dacă toată oferta se va adjudeca la prețul de pornire, Nuclearelectrica va încasa 65,9 milioane de lei din aceste tranzacții.
Licitația va avea loc luni, 28 aprilie.

Ultima tranzacție de pe Platforma Centralizată a Contractelor Bilaterale din cadrul OPCOM a avut loc miercuri, 23 aprilie, la un preț de 180 de lei pe MWh.
Nuclearelectrica este operatorul centralei nuclearelectrice de la Cernavodă, unde funcționează două reactoare. Primul a fost pus în funcțiune în anul 1996, iar al doilea, în toamna anului 2007.
Cele două unități nucleare generează în total în jur de 20% din producția națională de energie electrică.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

CONTROALE ANPC

ANPC a amendat Orange România cu 150.000 de lei

Echipele de control ale Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor au aplicat Orange România amenzi contravenţionale de 150.000 lei şi au propus încetarea practicii comerciale înşelătoare, în urma verificărilor de fond la operatorul economic.

CONTROALE ANPC

ANPC a amendat magazine Lidl

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea (ANPC) a desfăşurat, în ultimele zile, o amplă campanie de verificare a modului în care sunt respectate prevederile legale în vigoare în magazinele operatorului economic SC Lidl Discount SRL…