Image 1
Image 2

O casă din Apa a luat foc sâmbătă (Foto)

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Sâmbătă, 21 ianuarie, în jurul orei 16:30, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Someş” al judeţului Satu Mare, a fost alertat să intervină la stingerea unui incediu izbucnit la nivelul acoperişului a unei case de locuit din localitatea Apa.

La locul incendiului au intervenit de urgenţă, 12 pompieri militari din cadrul Detaşamentului Satu Mare, cu 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor. În sprijinul acestora s-au alocat forţe din cadrul Serviciului de Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă din localitatea Apa.

La sosirea echipajelor operative, incendiul se manifesta generalizat pe o suprafaţă de circa 90 metri pătraţi la nivelul acoperişului cu o foarte mare degajare de fum şi cu posibilitatea de extindere a flăcărilor la întreaga locuinţă şi la anexele din gospodărie.

Pompierii au localizat prompt incendiul, reuşind oprirea propagării flăcărilor la restul locuinţei şi la anexele din apropiere. După o intervenţie de aproape 2 ore, incendiul a fost lichidat. Din fericire, nu au existat victime.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost efectul termic al unui burlan metalic neprotejat corespunzător.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with