Image 1
Image 2

„O plimbare prin oraşul Satu Mare de odinioară”, cu istoricul Viorel Câmpean

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Viorel Campean cu elevi de la Scoala Moisil

Joi, 2 martie, dr. Viorel Câmpean de la Biblioteca Judeţeană Satu Mare a onorat invitaţia doamnei profesoare de învăţământ primar Gabriela Mihalca, prezentând elevilor clasei a II-a A de la Şcoala Gimnazială „Grigore Moisil” din Satu Mare, pe care îi îndrumă cu mult suflet şi pricepere, o expunere intitulată „O plimbare prin oraşul Satu Mare de odinioară”.

Prezentarea, realizată în format PowerPoint, a avut darul de a înfăţişa imagini mai puţin cunoscute cu oraşul de pe malul Someşului, în diverse perioade istorice. Subiectul abordat s-a dovedit a fi captivant pentru micii aspiranţi, torentul de întrebări de la sfârşitul prezentării fiind mărturie pentru afirmaţia noastră.

Putem spune că au fost puse bazele unei colaborări trainice, elevii exprimându-şi dorinţa ca astfel de evenimente să se repete.

S-a dovedit că săptămâna „Şcoala altfel”, poate stârni interesul copiilor şi prin înfăţişarea imaginilor de odinioară ale oraşului lor. De remarcat că mulţi dintre elevi au sesizat din episoadele fotografice înfăţişate, liniştea şi pacea din alte vremuri, precum şi natura care înconjura zidurile care adăposteau oamenii acelor vremuri.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

IFPLUS CONCURS NAȚIONAL

Câți candidați s-au înscris la Rezidențiat 2023

Ministerul Sănătății organizează duminică, 19 noiembrie 2023, concurs național de intrare în rezidențiat în domeniile medicină, medicină dentară și farmacie.

This content is for IZ Plus Lunar, IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si Tiparit si PDF Lunar, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ <35, IZ PLUS ANUAL, and IZ PLUS 3 LUNI members only.
Log In Join Now