Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

O trupă băimăreană a ajuns în Finala Selecţiei Naţionale Eurovision 2023

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Formată dintr-o echipă de muzicieni ce fiecare are peste 12 ani experienţă în industria muzicală naţională cât şi internaţională, Ocean Drive este o trupă băimăreană ce îşi face debutul în Finala selecţiei naţionale Eurovision 2023 cu piesa “Take You Home”.

Echipa vine din mai multe zone muzicale unindu-şi talentul şi cunoştinţele într-un proiect ce de la prima piesă împreună, au convins juriul de la Eurovision că merită o şansă în finala unde românii vor decide cine reprezintă România anul următor la Liverpool, spun cei de la directmm.ro.

Glad Condor, la voce, se pregăteşte să convingă că Ocean Drive merită să reprezinte România la Liverpool, având o sensibilitate aparte şi o tehnică bine pusă la punct, în mulţi ani de muncă, fiind şi absolvent al conservatorului.

Alin Dunca sau Dj Vianu, cum este cunoscut in industria internaţională de muzică house, având zeci de milioane de vizualizări la piesele şi remixurile lui, va urca pe scena Eurovision la chitară fiind şi producătorul principal al piesei finaliste.

David Dragoş, originar din Satu Mare, este un tânăr care a studiat muzica de la 7 ani. Un producător şi instrumentist ce a surprins tot timpul cu show-urile de muzică electronică la vioară, dar care cântă atât la pian, chitară, iar acum la bass alături de Ocean Drive.

Czol Laszlo, un chitarist ce suntem siguri că o să vă surprindă de fiecare dată când îl ascultaţi. A studiat de mic chitara şi pianul. Iubeşte bluesul şi rockul, cu asta adăugând un sound excepţional în muzica pop, alături de colegii lui.
Cătălin Peter este cel ce a înfiinţat trupa, cu experienţă atât în management artistic cât şi producţie muzicală, pregătind o lansare internaţională, fiind probabil primul manager de trupă român într-un scaun cu rotile.

„Take You Home” este o piesă pop funk la care a lucrat întreaga echipă. După primele sesiuni ca şi trupă, Glad le-a arătat colegilor un demo al unei piese scrise de el cu câţiva ani în urmă. Echipa, fiind încântată de ce a auzit, a decis să aducă un sound şi mai actual şi să înscrie piesa în concursul Eurovision.

Juriul a decis că din cele 84 de piese înscrise, „Take You Home” merită să facă parte din cele 12 piese finaliste în Preselecţia Naţională Eurovision 2023. Votul va fi pe 11 februarie.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns