Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Olimpia câştigă meciul cu Oraşu Nou în stil de mare echipă (Video, Foto)

Olimpia câştigă meciul cu Oraşu Nou în stil de mare echipă (Video, Foto)
Olimpia câştigă meciul cu Oraşu Nou în stil de mare echipă (Video, Foto)
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Olimpia câştigă meciul cu Oraşu Nou în stil de mare echipă (Video, Foto)

Stadionul Someşul din municipiul Satu Mare a găzduit sâmbătă, de la ora 12:00, meciul dintre Olimpia MCMXXI şi Talna Oraşu Nou, din etapa a 6-a a Ligii a 4-a Elite, zona playoff. Se anunţa un meci mai echilibrat însă se pare că gazdele au fost excelent motivate de către antrenorul Cristian Popa. Olimpia a reuşit să câştige meciul cu scorul de 8-1 (4-0) şi astfel face un pas important spre câştigarea titlului judeţean.

Pentru Olimpia au marcat:
-Elisama Padilla ⚽️
-Markus Varga ⚽️
-Remi Emeriau ⚽️⚽️
-Alex Micle ⚽️⚽️
-Raul Ştef ⚽️
-Şrepler ⚽️

De precizat că lovitura de start a fost dată de Cristian Mucenica, fost mare jucător al Olimpiei. Totodată, galeria echipei gazdă i-a urat într-un mod deschis ”La mulţi ani!” lui Iosif Vigu, observatorul partidei, cel care zilele trecute şi-a sărbătorit ziua de naştere pentru a 77-a oară.

Altfel, meciul a fost arbitrat excelent de Ovidiu Mazilu, Sergiu Neichi şi Emanuel Pop.

A fost primul meci al rundei care va continua cu:
• Unirea Tăşnad – Oaşul 1969 2-0
Duminică, 21 mai
Ora 18:00
• AFC Botiz – Recolta Dorolţ
Formaţii:

Olimpia: Siwiec Patryk – Raul Apai, Markusz Varga, Maxime Aidibe, Florin Palinceac, Laurenţiu Caba, Kostiantyn Panin, Alex Micle, Raul Ştef, Elisama Padilla, Remi Emeriau/ V. Duca, Batin, Gombar, Lung, Şrepler, Tserr, M. Duca, M. Varga, Araujo. Cristian Popa.

Oraşu Nou: Miclea – Szucs, Zaharia, Turşuc, Faur, Demian, Vonet, Molnar, Erdei, Negreanu, Pop/ Vlonga, Solomes, Bute, Fedorca, Chenţean, Szucs, Bococi. Antrenori: Bogdan Faur şi Vasile Pop.
CLASAMENT (provizoriu)
1.Olimpia 18p
2.Tăşnad 15p

3.Oaşul 13p
4.Dorolţ 8p
5.Oraşu Nou 4p
6.Botiz 0p
Etapa a 7-a – 27/28 mai
• Oaşul 1969 – Recolta Dorolţ
• Talna Oraşu Nou – AFC Botiz
• Unirea Tăşnad – Olimpia MCMXXI

Meciul în format VIDEO îl puteţi urmări AICI.

GALERIE FOTO:

Olimpia câştigă meciul cu Oraşu Nou în stil de mare echipă (Video, Foto) Olimpia câştigă meciul cu Oraşu Nou în stil de mare echipă (Video, Foto) Olimpia câştigă meciul cu Oraşu Nou în stil de mare echipă (Video, Foto) Olimpia câştigă meciul cu Oraşu Nou în stil de mare echipă (Video, Foto) Olimpia câştigă meciul cu Oraşu Nou în stil de mare echipă (Video, Foto) Olimpia câştigă meciul cu Oraşu Nou în stil de mare echipă (Video, Foto) Olimpia câştigă meciul cu Oraşu Nou în stil de mare echipă (Video, Foto)

Ciornă automată

2 comentarii

  1. se putea spune asta de pe vremea lui ceausescu deja. Olimpia a pornit de la zero de o gramada de ori pana acum si nu a deranjat pe nimeni. a fost suficient sa fie recunoscuta de masa de suporteri. acum cica e altfel. dar dabija ne e contemporan. nu-i asa?

  2. Se încurcă oraşul în atâtea Olimpii. Ba CSM, ba MCMXII. Partea amuzanta in toată povestea e că niciuna nu deţine tradiţia fostei echipe înfiinţate in 1921.
    Practic dacă, prin absurd, fie CSM, fie MCMXII ar juca cu Dinamo (ori cu orice alta echipa de traditie) de exemplu, ar fi prima întâlnire dintre cele doua echipe din punct de vedere al palmaresului dintre cele doua echipe. Un aspect pe care autorităţile locale care ar trebui sa se îngrijească de acest brand fie nu-i interesează, fie pur şi simplu nu-i duce capul sa realizeze ce înseamnă acest lucru.

Lasă un răspuns

Connect with