Image 1
Image 2

Olimpia joacă pentru Dragoş!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

dragos1Gest de suflet făcut de clubul fanion. Olimpia ii invita pe toti satmarenii iubitori ai sportului sâmbătă la stadion la meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea pentru a-l sustine impreuna pe micutul Dragos.

Galben – albaştrii joaca sâmbătă de la ora 13.00 pentru Dragoş – bebeluşul de doar 8 luni care se luptă în aceste momente pentru viaţa lui.

Clubul a decis ca intrarea la meci să fie liberă şi invită sătmărenii ca în schimbul biletului de intrare să doneze contravaloarea în bani pentru a-l susţine pe Dragoş. Banii strânşi astfel îi vor fi de mare ajutor micuţului care trebuie operat de urgenţă în Belgia pe vasele de sânge. Orice sumă, cât de mică e importantă pentru a salva viaţa micuţului Dragoş. Urnele în care puteţi face donaţii vor fi amplasate la intrarea în stadion şi se vor afla în posesia membrilor familiei, respectiv a bunicilor.

Clubul fanion vă invită în număr cât mai mare la stadion. Alăturaţi-vă campaniei lansate de familie prin intermediul presei locale. Micuţul Dragoş are nevoie urgentă de această intervenţie chirurgicală în străinătate iar costurile se ridică la aproximativ 40.000 €.

Galben-Albaştrii vor intra în teren purtând tricouri albe imprimate cu fotografia micuţului Dragoş. Mesajul echipei este să vină toată lumea la stadion, pentru Dragoş de această dată, nu pentru ei.

 

 

 

 

 

 

 

 

Reamintim că donaţii se pot face şi direct în conturile deschise de familie:
BANCA TRANSILVANIA: RO09BTRL03101201N23121xx Sabou Raluca Mariana – cont în lei
RO62BTRLRONCRT0205814402 Sabou Octavian Petruţ – cont în lei RO81BTRL03104201N23121XX Swift:BTRL
RO 22 SMA Sabou Raluca Mariana-cont în euro.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with