Image 1
Image 2

Paula Oneț prezintă două filme la Bucureşti Docuart Fest

Paula Oneț
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Paula Oneț
Paula Oneț

    A doua ediţie a festivalului de film documentar românesc Bucureşti Docuart Fest a început joi, 26 septembrie,  la Cinemateca Eforie. Până duminică, 29 septembrie, festivalul oferă publicului 35 de proiecţii de filme documentare, posibilitatea participării la trei masterclass-uri cu personalităţi din industria media şi cinematografică, precum şi participarea la discuţii libere cu realizatorii de documentare proiectate în afara secţiunii competiţionale.

Regizoarea Paula Oneț, originară din Carei, participă la festival cu două producții: „După fel și chip”, filmul prezentat de curând la Castelul Karolyi, și „Connection Lost”, un scurt-metraj montat din înregistrări ale unor convorbiri pe Skype realizate în timp ce studia în Turcia.

Proiecţiile sunt însoţite de mese rotunde cu realizatorii documentarelor. Începând cu această ediţie, în cadrul festivalului va exista o secţiune numită ‘File de istorie cinematografică’ cu scopul de a face cunoscut patrimoniul cinematografic românesc. Intrarea la eveniment este liberă.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

CITEȘTE ȘI: