Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Update: Pentru că i-a spus că seamănă cu Elena Udrea, o poliţistă din Carei l-a bătut pe un şofer băut până i-a spart vezica urinară

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol
Pentru ca i s-a spus ca seamana cu Elena Udrea o politista la batut cu bestialitate pe un barbat sub privirile altor trei politisti care nu au reactionat
Pentru ca i s-a spus ca seamana cu Elena Udrea o politista la batut cu bestialitate pe un barbat sub privirile altor trei politisti care nu au reactionat

Update: ora 16:20. În această seară, de la ora 20, la Agenda Publică – Informaţia TV, în exclusivitate declaraţiile bărbatului bătut de poliţista care seamănă cu Elena Udrea.

O poliţistă din Carei, care seamănă cu Elena Udrea, a bătut un bărbat până l-a băgat în spital. Joi seara, în jurul orelor 22-23, în timp ce se deplasa cu autoturismul dinspre Ghilvaci spre Moftin, Mircea Ardelean a fost oprit în trafic de un echipaj de poliţie.

Update: ora 14: 00. 

“Din dispoziţia domnului comisar şef Haniş Alin, împuternicit la comanda inspectoratului, ofiţeri din cadrul Compartimentului Control Intern vor efectua verificări cu privire la aspectele semnalate în mass media, în care sunt prezentate presupuse agresiuni fizice, comise în data de 16.02.2017, de poliţişti din cadrul Secţiei Rurale Carei, asupra unui conducător auto surprins în trafic conducând sub influenţa alcoolului.

În funcţie de rezultatul verificărilor vor fi dispuse măsuri în consecinţă.” se arată într+un comunicat de presă al IPJ Satu Mare. 

Întrucât omul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost dus la Carei pentru recoltarea de probe biologice, apoi la Secţia de Poliţie din Carei.

În timp ce unul din poliţişti întocmea procesul verbal, Mircea A. a încercat să facă o glumă spunând că poliţista seamănă cu Elena Udrea.

Supărată, femeia în uniformă s-a năpustit asupra şoferului şi l-a lovit cu picioarele până când acesta a căzut inconştient. Toate acestea s-au întâmplat sub privirile celorlalţi 3 poliţişti. În jurul orei 2, omul a fost scos din sediul poliţiei şi lăsat în stradă.

Dimineaţa, personalul medical de la Carei a stabilit că bărbatul a suferit o ruptură de vezică urinară. De la Carei a fost transferat la Spitalul Judeţean, unde a fost operat de urgenţă. 

Aşteptăm poziţia oficială a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare.

Ciornă automată

22 de comentarii

 1. Daca eram in locul nenorocitului de betivan, mi-ar fi rusine sa recunosc ce mi s-a intamplat. Daca insa ma intalneam cu el pe traseu, cred ca ramanerea doar cu basica udului sparta era o mare realizare pentru el…
  Nenorocitul putea comite un accident, poate chiar cu victime. Ar trebui sa se bucure ca inca este in viata nenorocitul…
  Seful Politiei, dupa ce se mai stinge toata tevatura asta facuta de IZ, ar trebui sa o premieze pe politista curajoasa.
  Iar “gluma” nenorocitului, o fi fost o mitocanie nesimtita, obisnuita la asemenea persoane…
  BRAVO POLITISTA !!!

 2. Politistii nu au dreptul sa dea in nimeni !. Ar trebui sa aiba pregatire si poseda mijloace suficiente (spray lacrimogen/paralizant, catuse, etc. ) pt. a neutraliza orice persoana care prezinta o amenintare sau pericol asupra lor. Este rusinos ceea ce s-a intamplat ca un om sa fie batut de o politista in sediul politiei pana i-a rupt vezica urinara cu atat mai mult cu cat acesta nici nu se putea apara datorita situatiei in care se afla. Politista trebe condamnat la puscarie pt. tentativa de omor deosebit de grav !!!!. Deci, ….., LA PUSCARIE cu ea !!!. Ati retinut,…, nu ?. LA PUSCARIE !!!!, fara dar si poate….

 3. o remarca la toti prostii, la toate gunoaiele care ataca atat de marsav politista care isi facea jobul:
  1. un barbat nu prea poate fi batut de o femeie, decat daca e mort de beat.
  2. porcul ala era in coma alcoolica, conducea o masina, daca calca un copil erati la fel de activi in favoarea acelui jeg?
  3. si la urma urmei, dupa ce a injurat si a jignit mai multi politisti, mai vine si cu comparatia cu elena udrea… sincer, fara alti factori din acest eveniment, daca cineva mi-ar compara partenera cu elena udrea, vezica sparta ar fi cea mai mica problema a betivanului!!!

 4. Este regretabil,uni politisti in loc sa ne APERE, sunt in stare de conportament violent,va relateaza pensionarul de 82 ani,de pe str.Amatului,din Satu Mare, vecinul meu tot cu statut special,reclama sectoristului cu care este prieten de pahar, ca eu dansez si cant nonstop,sectoristul viine si ma ameninta cu puscaria, folosiste expresii si cuvinte greu de exprimat, AVEM INCREDERE CA D-NUL , A.A.HANIS, va rezolva aceste cazuri izolate.multumesc.

 5. Sunt politisti, trebuie sa ne apere, nu sa ne bata. Exista pedepse conform legii pentru oamenii in stare de ebrietate, bataia nu face parte dintre ele. Nu i-a pus nimeni sa fie politisti, sa se comporte ca atare. Daca nu le convine, sa isi caute alta meserie.

 6. Astfel de politiste sau chiar politisti URGENT ,,DAR URGENT DE TOT COOPTATA IN GARDA neonzistului Johanis pentru supunerea ROMANILOR la tot ce doreste neamtul sa faca cu tara asta !!!!!!!!!!!!!!!!de la care fapte nici dragnea sa nu scape !!!!!!!!!!!!!!!!

 7. Este pentru prima dată când aud aşa ceva , că un om a fost bătut de i s a apart beşica udului. Este chiar comic. Am mai auzit de oameni bătuţi că li s a rupt un os , două oase ,s a îndoit un deget ,că s a spart un cap etc. dar aşa ceva nu . Poate de atâta băutură s a ţinut de ruşine şi i a pocnit vezica. În rest cine a scris acest articol este de râsul curcilor.

 8. Mi se pare incredibila lipsa de profesionalism/deontologie a celor care scriu aceste articole la IZ in ultima vreme. Macar bunul simt ar trebui sa indice o incercare de solicitare opinie de la cei acuzati altfel avem doar o declaratie a unei parti implicate.
  Nu stiu exact ce s-a intamplat in realitate acolo dar cred ca pana nu se cerceteaza si asculta toate partile implicate e dificil de dat verdicte.
  Este jenant pentru un cotidian sa apara cu astfel de articole. Doar daca e pe model consacrat deja de tabloide de scandal.

Lasă un răspuns

IFPLUSCRĂCIUN 2023

Tradiții în județul Satu Mare

Crăciunul este praznicul familiei, al bucuriei şi al păcii. An de an îl aşteptăm cu o emoţie sfântă, pregătindu-ne atât trupeşte, cât şi sufleteşte, prin post, rugăciune şi fapte bune, pentru primirea Pruncului Iisus, Care Se naşte în peştera de la periferia Betleemului.