Image 1
Image 2

Ponta, despre guvernanti: Nici daca-i impusti nu e suficient

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, miercuri, raspunzand unei intrebari referitoare la raspunderea guvernantilor in cazul OUG 107/2010, ca “nici daca-i impusti nu e suficient”, el aratand ca cele 2,2 milioane de pensionari carora li s-au retinut bani trebuie sa primeasca si scuze.

“Ganditi-va ca am pierdut cinci luni. In luna noiembrie aceste Comisii (de Sanatate si de Munca, n.r.) prin votul majoritatii lor, au dorit sa rezolve problema si Anastase nu a vrut. Deci ce raspundere? Ce sa spun? Nici daca-i impusti nu e suficient”, a spus Ponta, citat de Mediafax.

Intrebat daca ar putea exista o raspundere penala, Ponta a replicat: “Cate penale mai are Roberta Anastase? Ce sa facem? Celor 2,2 milioane de pensionari trebuie sa li se ceara scuze, sa li se repare prejudiciul cauzat prin incompetenta si ticalosie. Pentru ca retrimiterea de doua ori la Comisie e mai mult decat incompetenta, e ticalosie”.

1 comentariu

  1. Victor Ponta, ca fost procuror, era dotat cu pistolet la purtător, pentru autoapărare. Deci, gîndește profesionist.
    Așteptăm, încă, să propună și o formă de executare a lor, în condițiile în care s-a abrogat pedeapsa cu moartea!
    Sau să importăm niște ceceni sau niște teroriști experimentați de la ISIS, primiți odată cu loturile de imigranți/refugiați, pe care ni-i impune U.E.?!

1 trackback / pingback

  1. Colonel (rtg.) SRI Vasile Zarnescu – Ș.N.S.P.A. Lustruiește Neonomenclatura (MMM). Un articol de exceptie al domnului colonel: increngatura mafiota a serviciilor secrete din Romania! – Veghe Patriei

Lasă un răspuns