Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Preşedintele CJ, Adrian Ştef a participat la Zilele porţilor deschise de la Polipol Foieni

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol
Polipol - Foieni
Polipol - Foieni

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, a participat sâmbătă la Zilele porţilor deschise la Polipol Foeni. Adrian Ştef a fost primit de directorul general Lorin Arz şi directorul general adjunct, Csaba Knecht., care au prezentat fabrica şi au vorbit despre planurile de viitor.

Fabrica de la Foeni a fost construită în 2005, Polipol investind aici peste 30 milioane de euro. În prezent, Polipol are 643 de angajaţi, dar concernul german va construe o nouă hală, pe lângă cele trei existente acum, ceea ce va însemna crearea a încă 300-400 de locuri de muncă.

“Mă bucur mult că am avut ocazia să vizitez compania dumneavoastră aici, la investitia pe care aţi realizat-o la Foeni. Polipol este unul din cei mai serioşi investitori străini din judeţul Satu Mare şi pentru asta vreau să mulţumesc tuturor celor care şi-au adus contribuţia la dezvoltarea fabricii, Mă bucur, în plus, să văd ca aici lucreaza foarte mulţi tineri, pentru că una dintre grijile noastre este să găsim locuri de muncă pentru tineri”, a declarat Adrian Ştef.

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare a afirmat că va sprijni investiţiile pe care Polipol le va face pe viitor la Foeni. “Având în vedere potenţialul oferit de judetul Satu Mare, eu personal, văd mari posibilitati de colaborare şi invit investitorii germani la o prezenţă şi mai puternică în judeţul nostru. Putem spune fără a greşi că investiţiile germane reprezintă o adevărată locomotivă pentru economia judeţului Satu Mare”, a spus Adrian Ştef.

Împreună cu conducerea Polipol, preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare a vizitat şi Căminul pentru persoane vârstnice din Foeni, Adrian Ştef declarându-se impresionat de condiţiile oferite aici, afirmând că poate fi oricând un model pentru alte centre din judeţ.

 

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns