Image 1
Image 2

Program variat, colorat, pe gustul tuturor la Filarmonica “Dinu Lipatti”

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Marți, 13 septembrie a avut loc o conferință de presă la Filarmonica “Dinu Lipatti”.

Cu această ocazie a fost prezentată stagiunea 2022-2023 cu un program variat, colorat, pe gustul tuturor.
Instituția ne-a remis un comunicat pe care îl redăm mai jos:

Stagiunea aceasta abordăm diferite genuri muzicale de la concerte simfonice și camerale la concerte vocal-simfonice, muzică de film, seară de operă și operetă, poată și o suită de balet.
Veți avea posibilitatea de a cunoaște atât lumea muzicii baroce, a clasicii, cât și muzica romantică, modernă și contemporană.

Și în acest an am invitat artiști de renume, soliști și dirijori valoroși.

Din 29 septembrie începe Festivalul Internațional „Zilele Muzicale Sătmărene” ediția a 45-a. Timp de 4 săptămâni iubitorii de muzică se vor bucura de artiști de renume ai muzicii clasice din țară și din spațiul european.

Nici în această stagiune nu am uitat de cei mici, le-am pregătit și lor două povești muzicale: Petrică și lupul de Serghei Prokofiev și Muzicanții din Bremen. La aceste concerte copii vor avea ocazia să cunoască instrumentele muzicale.

Doritorii mai pot cumpăra abonamente pentru stagiunea 2022-23. Noua stagiune de concerte va include în abonament minim 23 de concerte simfonice și camerale, un concert de Crăciun și unul de Anul Nou. Prețul unui abonament este de 400 RON, iar cel redus pentru pensionari și elevi este de 200 RON. Informaţii suplimentare la casieria instituţiei sau la nr. de telefon: 0786-085-416.

Începând cu această stagiune încercăm să fim mai verzi, astfel în locul pliantelor am ales să oferim publicului flyere cu informații limitate, însă descrierea programului și prezentarea dirijorilor și a soliștilor poate fi accesată prin scanarea codului QR care se va putea găsi pe flyer.
Acest cod QR va redirecționa publicul pe pagina de web a filarmonicii, unde vor putea citi în detaliu toate informațiile despre concert.

ÎN ACEASTĂ STAGIUNE CONCERTELE VOR ÎNCEPE DE LA ORA 19.00!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with