Image 1
Image 2

Programul Rabla va avea un buget mai mare decât cel de anul trecut

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Programul Rabla va fi lansat foarte probabil la începutul lunii februarie şi va avea un buget mai mare decât cel de anul trecut, a spus recent într-o conferinţă de specialitate, Dan Vardie, preşedintele Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA), implicată în aceste programe, relatează Agerpres.
Şeful APIA a declarat că programul Rabla Plus va creşte mai mult decât Rabla Clasic, şi nu ar trebui să ne facem griji cu privire la alimentarea cu energie electrică a maşinilor în perspectiva anul 2035, dincolo de care nu se vor mai vinde decât maşini cu zero emisii.
“Nu cădeţi în plasa asta, nu o să fie nimeni şocat. De aceea facem ce aţi văzut azi. Vrem să arătăm oamenilor, guvernului ce urmează să se întâmple, cu ajutorul vostru, al presei. Dacă eşti tălâmb, tu Guvern, şi vrei să faci nimic, da, o să fie un şoc în 2035. Dar eu nu cred că toate guvernele până în 2035 îşi propun să fie anti-dezvoltare, anti-români. Nu au cum să fie pentru că până la urmă şi ei îşi vor lua maşini electrice. Ei ce vor face cu maşinile acelea? Deci nu e niciun pericol, nu cădeţi în plasa ‘că dacă astăzi toată România ar fi electrificată, România nu ar avea resursă de energie’. Greşit. În primul rând că nu se poate aşa ceva. Asta este o manipulare, îmi cer scuze, ‘golănească’, pentru a servi nişte interese ale petroliştilor. Nu e niciun secret. Asta se face în Europa. Ştie toată lumea. Pute de la o poştă. Nu e cazul oameni buni”, a spus Dan Vardie.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns