Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Sătmărenii sunt invitaţi să se alăture campaniei “Îmbracă un copil în haine noi de Paşti”

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Asociaţia “Acoperământul Maicii Domnului” îi îndeamnă pe sătmărenii cu suflet să se unească într-un gest nobil, pentru a ajuta câteva suflete mai puţin norocoase. Este vorba despre campania “Îmbracă un copil în haine noi de Paşti”, care are menirea de a ajuta şi susţine 150 de suflete născute în familii defavorizate să întâmpine sărbătorile pascale cu sufletul pe buze. În acest scop, Centrul de zi “Sfânta Tatiana” al Asociaţiei Acoperământul Maicii Domnului doreşte să asigure fiecărui copil haine şi încălţăminte noi, iar acest lucru va fi posibil numai cu implicarea sătmărenilor cu suflet.

În acest sens, toţi cei interesaţi sunt rugaţi să sune la numărul de telefon 0740.799.622, pentru a afla vârsta, dar şi dimensiunile copilului care va avea sărbători pascale un pic mai fericite prin gestul făcut.

De asemenea, doritorii trebuie să afle faptul că darurile pentru cei mici pot fi duse la sediul Centrului de Zi Sfânta Tatiana, situat pe Aleea Trotuşului, nr. 1/A, de luni până vineri, între orele 10.00 şi 18.00, până în data de 7 aprilie 2023.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns