Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Satu Mare: 20 de percheziţii la traficanţi de droguri

Etnobotanice la Satu Mare
Satu Mare: 20 de percheziţii la traficanţi de droguri
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Satu Mare: 20 de percheziţii la traficanţi de droguri

Joi, 25 mai a.c., poliţişti Serviciului de Combatere a Criminialităţii Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare, au pus în aplicare 20 de percheziţii domiciliare, în judeţul Satu Mare, într-o cauză privind săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc.

În cauză s-a reţinut că, mai multe persoane, ar fi comercializat, în mod repetat, droguri de risc şi mare risc.

Pe parcursul percheziţiilor au fost descoperite şi ridicate cantităţi de cocaină, 3- CMC, 18 folii de aluminiu conţinând cannabis, fiole conţinând pulbere de culoare albă, susceptibile de a avea efect psihoactiv, cântare de precizie ce conţin urme de substanţa cristalină, un dispozitiv pentru mărunţit, un pistol cu gaze deţinut ilegal, un pistol calibru 8 mm, un cartuş cu glonţ pentru arma letală, 2 macete şi mai multe telefoane mobile.

Satu Mare: 20 de percheziţii la traficanţi de droguri

Audierile se vor desfăşura la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare.

Acţiunea beneficiază de sprijinul poliţiştilor din cadrul B.C.C.O. Oradea, I.P.J. Satu Mare şi al jandarmilor din cadrul I.J.J. Satu Mare.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie, informează IPJ Satu Mare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

2 comentarii

  1. La traficanţi de certificate de încadrare în grupă de handicap de ce nu faceţi o percheziţie?, nu-i greu să aflaţi cum lucrează gruparea de infractori, din 14.000 verificaţi 10, dacă nu plăteşti trebuie să apelez la Curtea de Apel Oradea, pentru încadrare corectă în grupă de handicap , dos. 748/83/20213465

Lasă un răspuns