Image 1
Image 2

Schimbări la Urgenţa Spitalului Judeţean Satu Mare, din cauza renovărilor

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Spital Judetean – Urgenta

Unitatea de Primiri Urgenţe intră în lucrări de extindere şi reabilitare pentru o mai bună şi rapidă desfăşurare a actului medical, conducerea unităţii anunţând măsuri de reorganizare a spaţiilor de lucru. Astfel, Urgenţele Minore vor funcţiona în spaţiul destinat până la acest moment triajului, spaţiu mai puţin generos care va limita numărul de consultaţii pe unitate de timp.

Serviciul de Triaj şi Registratura vor ocupa spaţiul destinat acum sălii de aşteptare a aparţinătorilor pacienţilor UPU, astfel că aparţinătorii nu vor mai putea aştepta în incintă, ci probabl afară.

În consecinţă, până la finalizarea lucrărilor de extindere şi reabilitare, se face un apel la înţelegerea populaţiei privind dezafectarea temporară a sălii de aşteptare şi eventualele neajunsuri create de lucrările de reabilitare şi extindere a UPU.

În acelaşi context, reiterăm importanţa adresării la cabinetele de Medicină de familie şi Centrele de Permanenţă pentru acele afecţiuni care nu pun în pericol viaţa pacientului.

1 comentariu

Lasă un răspuns

CITEȘTE ȘI: