Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Se va reface USL Satu Mare pe formula PSD+ALDE?

Zetea-Stef la ITV
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Zetea-Stef la ITV
Zetea-Stef la ITV

În emisiunea Agenda Publică de marți, 12 ianuarie, difuzată de Informația TV, Gabriel Zetea – președintele PSD Maramureș și vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, dar și Adrian Ștef – președintele Consiliului Județean Satu Mare (ALDE) au vorbit despre acuzațiile reținute de procurorii DNA în sarcina lui Mircea Govor – președintele PSD Satu Mare și vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare și au prezentat realizările celor două județe.

Adrian Ștef a venit la Informația TV marți, după ce în după-amiaza aceleiași zile a fost audiat de procurorii DNA Oradea în calitate de martor în dosarul lui Mircea Govor.

Emisiunea a început cu un scurt bilanț al USL, considerată în 2012 cea mai de succes alianță electorală. În 2012, prin USL s-a obținut la alegerile locale un scor uriaș, practic au fost câștigate toate consiliile județene cu câteva excepții, USL a câștigat cei mai mulți primari, iar la alegerile parlamentare a avut un rezultat care practic a desființat orice urmă de opoziție.

Buna colaborare care a existat între Adrian Ștef, președintele ALDE Satu Mare și Mircea Govor, fostul președinte al PSD Satu Mare nu exclude o colaborare în continuare. Dacă se reface USL în această formulă, PSD+ALDE, vor exista doi posibili candidați la Primăria Satu Mare: Dorel Coica și Adrian Ștef.

[cardoza_wp_poll id=187]

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

6 comentarii

  1. Ţineţi minte cuplul chelu -fluieraş la ultimele alegeri, apoi l-o denigrat şi o luat în braţe un chelner,ca amu să se întoarcă tot la ……. fluieraş, tot laceleaşi liste de promisiuni,normal că n-or făcut nimic din ce or promis.Dar ce or făcut atîţia ani cu atîţia bani,probabil vom afla din comunicate !!!!!!!!!! Cel mai de căcat cuplu de politruci ai ultimilor 20 de ani.

Lasă un răspuns

Sondaj: Ce faceți de Revelion?

“Ce faci de Revelion?” Ei bine, cât de cunoscută că este întrebarea aceasta? Foarte cunoscută, cu siguranţă. În anii trecuţi probabil nu era o întrebare grea, sau, dimpotrivă. Se mergea la un restaurant, la altul, un PUB sau în Piaţa 25 Octombrie.